Шкафът за обувки играе не малка роля във всеки дом – придава завършен и подреден вид на антрето и съхранява обувките на цялото семейство. Знаем, че антрето е едно от първите помещения, които виждат нашите гости и затова държим то да изглежда също толкова колкото и останалите стаи. 

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете различни шкафове за обувки на ниски цени. Ние предлагаме както малки и компактни модели, така и по-големи варианти за цялото семейство. Имаме и голямо разнообразие от цветове, които лесно се съчетават с останалите мебели за антре. 

Какви шкафове предлага Хоп мебели 

Ние предлагаме различни модели, така че да бъдат подходящи за всяко антре – малко или голямо. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете високи и ниски шкафове за обувки, гардероби, варианти с огледало, в светли или тъмни цветове, вертикални или хоризонтални.

Можете да избирате и шкафове с различни начини на отваряне. Ние предлагаме с варианти с падащи напред вратички, с врата и чекмеджета, с две врати или с една врата, с падащи врати и ниши, отворени (само с рафт), с табуретка. 

За по-малките антрета и коридори можете да изберете някой от моделите ни за обувки с малки размери. Най-компактните ни модели са с дълбочина 23 см., което не би попречило и в най-тесния коридор. На ширина също не заемат много място – стандартно високите модели са с ширина 60-70 см. 

В нашия онлайн магазин ще откриете шкафове тип пейка, които са наистина удобни. Ние предлагаме както модели с възглавница отгоре, така и без. Разпределенията също са различни – само с врати, с врати и чекмеджета или без врати, само с рафт. 

За любителите на компактните решения в Хоп мебели можете да откриете шкаф, чиято долна част е за обувки, а горната е с рафтове и врата с огледало. Спестява място, удобно е за всекидневната козметика и обувки.

Ние предлагаме и варианти със софтформинг, които лесно можете да комбинирате с мебелите в другите помещения.

С какво да комбинираме 

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете различни модули за антре. Шкафовете за обувки можете да комбинирате с гардероби, закачалки, скринове и портманта.

При нас можете да откриете високи гардероби с рафтове или с изтеглящ лост, които са чудесни за кутии за обувки и връхни дрехи. Имаме предложения и за гардероби с огледало, които визуално разширяват пространството. Ако пък искате да спестите повече място, предлагаме и ъглови гардероби!

Ако към шкафа искате да допълните и портманто, при нас има голямо разнообразие. Ние предлагаме както по-малки портманта, така и по-големи. Независимо от размера, нашите предложения са удобни и функционални. Те разполагат с гардероб, закачалка, чекмеджета, огледало, място за ключове и дребни вещи, ниши за обувки. Можете да избирате между по-обикновени и класически модели и модерни модели в различни цветове и форми.

В Хоп мебели имаме и огледала за стена, които можете да сложите до шкафа за обувки или над него. В нашия онлайн магазин можете да откриете и закачалки за стена с или без полица. Закачалките спестяват място, но събират дрехите на всички членове на семейството, както и на гостите.

За антрето предлагаме и скринове, в които можете да съхранявате козметика, ключове, дребни вещи, аксесоари, бои и четки за обувки. Ако пък изберете голям скрин с врати и чекмеджета, ще имате място и за кутии за съхранение. 

Материали и цветове

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете различни цветове шкафове за обувки. Можете да избирате светли дървесни декори – сонома, пасифик, артууд, дъб бланко. Имаме и в по-тъмни цветове - венге, табако крафт и антрацит. За почитателите на класическите и изчистени модели, предлагаме модели в бяло. 

Предложенията ни са изработени изцяло от ламинирано ПДЧ или от комбинация между МДФ и ПДЧ. И двата материала се отличават със здравина, лесна поддръжка и различни цветове.