Изборът на холна секция е ключов за подреждането на книги, лични вещи, сувенири, снимки и спомени от най-важните ни моменти. Разбира се, това е и мястото за сервизи, любими колекции списания, дискове или игри.

Холните секции обаче могат да бъдат и чудесен акцент, заедно със своята функционалност. Освен красиви, всеки от нас би искал мебелите да бъдат и практични, особено когато обзавеждаме всекидневната.

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете голямо разнообразие от холни секции на достъпни цени. Ние предлагаме бюджетни решения в различни цветове, стилове и размери, така че лесно да се впишат във всеки дом!

Малки и големи холни секции

Ние предлагаме холни секции, подходящи както за големи и просторни всекидневни, така и за по-малки помещения. Знаем колко трудно може да бъде откриването на холна секция с достатъчно място за телевизор, книги, сувенири, сервизи и лични вещи, но едновременно с това и да бъде подходяща за големината на помещението.

Малките модели са чудесен избор за обединени в едно кухня и всекидневна. Те не заемат много място, с компактни размери са, но са практични и функционални. В тях ще имате място за всичко необходимо. Нашите предложения включват в себе си както затворени шкафове с плътни врати или витрини, така и открити рафтове и етажерки.

За просторните всекидневни, в които има наистина много място, можете да изберете някоя от големите ни секции за хол. Тези модели включват в себе си много елементи, сред които:

  • Гардероб за да има място за одеяла и допълнително възглавници, които никога не са достатъчни на дивана в хола;

  • Висок шкаф с плътна врата или витрина - с него ще имате място за сервизи, документи, дребни вещи, различна техника, игри или колекции дискове и списания;

  • Етажерки и полици - за всички снимки, спомени, сувенири и книги;

  • Шкаф за телевизор - с една или две врати и ниша, където да имате място за гаранционни карти, приемници, игрови конзоли или аудио система.

Модули за хол

Ако сте от хората, които искат сами да подредят обзавеждането във всекидневната, то можете да изберете мебели от модулни системи за хол. В нашия онлайн магазин можете да изберете и съчетаете шкаф за телевизор, шкафове с плътни врати, комоди, етажерки, полици и витрини. В модулните системи за хол ще откриете също и скринове, легла, огледала, нощни шкафчета, бюро, закачалки и гардероби, ако решите да обзаведете няколко стаи в един и същи стил или помещенията са обединени в едно.

Различните варианти на модулно обзавеждане за всекидневна ви предлагат разнообразие от цветове и размери, така че да организирате пространството във вашия дом според вашите нужди. Ако имате повече книги, можете да изберете няколко етажерки. За любителите на снимките и сувенирите пък чудесно решение са комодите и скриновете. В случай, че предпочитате по-голям телевизор, но по-малко рафтове и шкафове, можете да изберете по-голям размер телевизионен шкаф.

В нашия онлайн магазин можете да откриете и готови предложения за всекидневната, съчетани от модулните системи за хол.

Как да изберем подходящата холна секция?

Когато избирате секция за хола, обърнете внимание на някои изключително важни детайла. На първо място, вземете предвид с какво разстояние разполагате. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете модели с ширина от 160 см. до над 3 м. Предлагаме и модули, които можете да подредите според помещението!

Освен габаритния размер, добре е да съобразите и мястото за телевизор. При нас ще откриете секции с място за по-големи телевизори, както и такива за по-малки телевизори или без място за такъв. Подбрали сме модели за всеки вкус, ежедневие и хоби!

Не забравяйте да помислите и за комбинацията на цветове в обзавеждането! Когато избираме мебели за всекидневната, всички си представяме уютно място за кафе, чай или питие с най-близките. Затова съчетавайте умело холната секция, дивана и холната маса. Хармонията между тях е ключова за добре изглеждащия хол.

Ако сте избрали модел в черно, бяло или комбинация от двете, то спокойно можете да изберете холна маса с бял плот и да акцентирате с диван в свеж цвят. За любителите на дървесните декори предлагаме маси за кафе и секции за хол в еднакви цветове, за да можете лесно да ги съчетаете! Ако диванът е сив, той лесно се връзва с мебели в комбинация от дървесен цвят и графит. За дървесните декори в кафявата гама, като венге и дъб сонома, можете да изберете някой от холните ъгли и дивани в бежови нюанси!

Цветове и материали

От богатия ни опит в продажбата на мебели знаем, че всички ние имаме различни вкусове и предпочитания. Затова в нашия онлайн магазин можете да откриете над 50 секции в различни цветове. Ние предлагаме модели в дъб сонома, дъб бланко и графит, пасифик, тъмно и светло венге, дъб крафт бял, дъб елеганц, бял гланц, табако крафт, колониален дъб, дъб артизан, комбинация от бяло и черно, дъб вотан, дъб норте, тъмно капучино, бор водевил. За наистина стилно обзавеждане ние предлагаме секции в комбинация от два цвята, така че максимално да се впишем във вашите интериорни решения.

Ние държим и на качествените материали, не само на външния вид. При нас ще откриете холни секции изцяло от ламинирано ПДЧ, модели с врати от МДФ, както и модели от ПДЧ с МДФ профил.