Леглата, изработени от масивна букова дървесина са преди всичко здрави, защото всички детайли в тях са от материал с висока устойчивост на натиск, тежест и атмосферна влага. Произведени са по класическа технология, използвана от старите майстори дърводелци. Лаковото покритие е от реномиран италиански бранд, осигуряващо допълнителна защита и в по-влажни райони, а това е особено важно за употребата на леглата при обзавеждане на места за настаняване в морските курорти.

За почитателите на мебелите от масивна дървесина ние предлагаме легла от бук масив. Наистина здрави и удобни! Повечето са с включена подматрачна рамка в цената и са подходящи за двулицеви матраци. 

При нас можете да откриете единични, персон и половина, двуетажни и спални, изработени от масивна дървесина. Предлагаме ги с различни форми на таблата и в различни цветове, така че да кореспондират с всеки интериор и да отговарят на всеки вкус. Освен със своята здравина, те се отличават и с наистина добра цена!

Какво предлагаме?

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете легла от масивна букова дървесина за всяка стая във вашия дом или за вилата. 

  • За спалнята – В зависимост от големината на стаята при нас можете да откриете легла от бук масив за матрак с ширина 140 см. или 160 см. и дължина 200 см. Нашите предложения са чудесни не само за спалнята във вашия дом, но и за обзавеждане на хотели и къщи за гости. Отличаващи се със своята здравина, можете да бъдете спокойни за вашия сън и комфорт! Можете да избирате между правоъгълна и заоблена табла или табла с деликатни акценти!

  • Детска стая – При нас можете да откриете модели, изработени от бук, за матрак с ширина 82 см. или 90 см. за по-малките деца. За тийнейджърите ще откриете масивни легла с ширина 120 см. За детската стая на две или повече деца можете да изберете двуетажно легло, което лесно се разделя в две единични за матрак 90/200 см. Имаме и легло-сандвич, което е чудесно за детската стая и непредвидени гости!

  • Стая за гости – за комфортен сън на най-близките ни гости! Масивните легла за матраци с размер 82/190 см. са предназначени за еднолицев матрак и за чудесни за по-малките стаи за гости. Различните варианти за матрак 90/200 см. също са решение. Подходящи за стаята за гости са също и моделите с ширина 120 см., 140 см. или 160 см.! 

  • За вилата – какво по-хубаво от естествени материали? Мебелите от масивна букова дървесина се вписват чудесно в интериора на вилата. Можете да избирате между различните размери и цветове в зависимост от помещенията! 

Разнообразие от цветове

Безспорно, естественият цвят на дървото е един от най-приятните за мебели. Но ние имаме предложение и за хората, които предпочитат дървени легла в бяло или в по-тъмен цвят.

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете спални, единични и двуетажни легла в бяло. Белият цвят е изключително популярен сред интериорните решения, тъй като лесно кореспондира с останалите мебели и визуално разширява стаята. В нашите предложения ще откриете и бели масивни легла с декоративни елементи в таблата, които са чудесно допълнение към интериора. 

За почитателите на контраста в обзавеждането предлагаме масивни модели във венге. Тъмните цветове са чудесни за стаите с по-светли стени. Различните варианти на таблата позволяват да изберете стила на обзавеждането – класически, с извити елементи или модерен и изчистен, с права табла. 

Топлите нюанси на ореха са чудесни за вилата, а и за дома! Масивният бук, боядисан с байц в цвят орех определено ще създаде неповторим уют във всяка стая! При нас ще откриете и масивни модели в цвят сонома за почитателите на светлите цветове. 

Как да изберем легло от масив?

Както с всички други мебели, първо съобразете мястото, с което разполагате. За по-малките спални препоръчваме масивните легла с ширина 140 см., а за по-големите стаи – с ширина 160 см. 

В детските стаи с ограничено пространство можете да заложите на двуетажно или на легло-сандвич. Ако все пак планирате да разширите детската стая след време или на децата вече не им е интересно двуетажното легло, лесно можете да го разделите в две отделни единични. Ако пък наистина мястото е ограничено, можете да изберете модел за матрак 82/190 см. 

За по-големите детски стаи и за гостната най-удобни са моделите от масив с ширина 120 см. (персон и половина). А ако мястото го позволява, защо не и по-голям размер?

Матракът също е от съществено значение. Всички легла от масивна букова дървесина са с подматрачна рамка, включена в цената. Единствено моделът за матрак 82/190 см. е предназначено за еднолицев матрак. Ако вече имате закупен матрак и нямате възможност да го подмените – съобразете неговия размер с избраното от вас легло. 

При обзавеждането на която и да е стая, обърнете внимание и на детайлите. Съобразете цветовете на стените и останалите мебели с тези на леглото от масив, така че да бъдат в хармония. Помещенията, които са боядисани в по-студени цветове, в сиво или в бяло са чудесни за легла в естествен натурален цвят. Цветната детска стая е подходяща за мебели в бяло. А ако в спалнята или гостната сте заложили на бежови нюанси, то масивните модели във венге или орех са идеалният завършек!

Цената, която Хоп Мебели предлага на своите клиенти е изключително изгодна и несравнимо по-добра от аналогични изделия, изработени от иглолистна дървесина – така наречените чамови мебели.

Хоп Мебели има удоволствието да ви представи няколко модела в няколко цвята и най-вече бърза доставка на легла от масивна букова дървесина, които ще удовлетворят напълно представата ви за изгодна покупка.