Големите всекидневни с красиви и модерни холни гарнитури са харесвани от всички нас. Този модел на обзавеждане на хола е безспорно красив и удобен за големи семейства и домакини, които обичат да се събират с приятели. 

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете различни модели холни гарнитури, които освен красиви и удобни, са и функционални. Нашите предложения разполагат със спална площ и ракла, така че освен красива всекидневна, ще имате и място за преспиване на гости и близки хора. 

Ние предлагаме разнообразие от дамаски и цветове, така че да има избор за всеки вкус. 

Как да изберем холна гарнитура?

Когато избирате холни гарнитури на първо място трябва да съобразите мястото, което имате във вашата всекидневна. Този тип обзавеждане заема голяма част от пространството, но и е необходимо осигуряване на място за преминаване между отделните части на гарнитурата. 

Стандартно, холните гарнитури се състоят от дивани и фотьойли, които могат да бъдат както с компактни, така и с по-големи габаритни размери. Затова, когато избирате, внимателно премерете мястото във вашата всекидневна и съобразете място за преминаване. Също така, не забравяйте да съобразите и спалната площ, ако се наложи да използвате дивана за легло на гостите. 

Когато измервате всекидневната и съобразявате кои холни гарнитури са подходящи за нея, обърнете внимание, че различните модели са с или без подлакътници. Извитите подлакътници изискват допълнително място, така че съобразете и този детайл, когато обмисляте подредбата на елементите от холни гарнитури. 

След като изберете правилния размер модел, предварително вземете решение за подредбата. Този вид обзавеждане е обемно и ако нямате ясна представа как ще разположите мебелите, това би създало проблем и би ограничило функционалността на мебелите. 

Ние предлагаме различни конфигурации холни гарнитури, така че да са подходящи и за по-малки, и за по-големи всекидневни. Можете да изберете между:

  • Ъглов диван с фотьойл;

  • Канапе с фотьойл;

  • Диван с два фотьойла;

  • Два дивана – един двойка и един тройка, както и един фотьойл;

  • Диван тройка и фотьойл;

  • Диван двойка и фотьойл.

 

Функционалности

Независимо кой вариант за обзавеждане на всекидневна ще изберете, ще разполагате със спална площ. Холни гарнитури от серията Неда предлагат разтягане до легло на всичките си модели дивани и фотьойли. Серията Сара пък предлага спална площ на дивана и ъгъла, но не и на фотьойлите. От друга страна обаче, пък разполага с ракла под седалката за съхранение на завивки, възглавници и спално бельо.

Всички модели разтегателни фотьойли и дивани в категория „Холни гарнитури“ в Хоп мебели се разтягат лесно до спална площ. В серията Неда трансформирането на диван и фотьойл се случва с едно издърпване. Мебелите от серия Сара също се разтягат  лесно – издърпва се напред седалката и пада облегалката напред.

Цветове, дамаски и материали

Ние от Хоп мебели знаем колко са важни не само добрите цени, но и качествените дамаски и материали за мека мебел. В нашия онлайн магазин ще откриете холни гарнитури в бежово, сиво и петролено синьо. Бежовото и сивото лесно се съчетават с други цветове, а петролът е чудесен цветен акцент във всяка всекидневна. Холни гарнитури Сара се предлагат и с красиви декоративни възглавници, които заедно с извитите подлакътници ще внесат стил и уют във всекидневната. От своя страна, Неда са с модерна и изчистена визия, която впечатлява със своя елегантен външен вид.

Дамаските на нашите холни гарнитури са висококачествени и здрави. Имаме холни гарнитури с мека и луксозна дамаска флок, която се почиства лесно, здрава е и изглежда чудесно. Предлагаме и модели с жакард, който също се отличава със своята здравина и лесна поддръжка. 

Когато обзавеждаме дома си, знаем колко е важно мебелите да са не само красиви и удобни, но и здрави. Нашите холни гарнитури са изработени от масивна дървесина и ПДЧ. За пълнеж можете да избирате между комбинация от пружини в комбинация с дунапрен, което осигурява едновременно мекота и комфорт или изцяло дунапрен, който е по-твърд, но и препоръчван от ортопеди.