Ние от Хоп мебели вярваме, че в спалнята трябва да намираме уют, хармония и перфектното място за почивка. Затова предлагаме голямо разнообразие от спални комплекти.

В нашия онлайн магазин ще откриете цялостно обзавеждане за спалня за всеки вкус. Можете да избирате между варианти за големи или малки стаи, с по-високи легла, изцяло в дървесен декор, бял гланц или комбинация от два цвята. Ние предлагаме модели с включени основни модули, но можете и да допълвате обзавеждането според вашите нужди. 

Готов спален комплект или отделни модули?

Понякога се налага бързо да избираме обзавеждането. Готовите спални комплекти са чудесно решение за такива моменти. Повечето модели ги поддържаме на склад и включват всичко необходимо – легло, гардероб, скрин, нощни шкафчета.

С готовите модели ще спестите време за проучване на цветове, материали и размери. В нашия онлайн магазин ще намерите информация за всички тези детайли, а цветове предлагаме за всеки вкус.

При нас ще откриете и готови модели с включен матрак в цената. Това е бюджетен вариант, който все повече клиенти избират.

И въпреки че са готови, ако имате нужда от допълнителен скрин, гардероб или друго обзавеждане за спалнята, можете лесно да допълните към комплекта! 

Отделните модули са чудесна възможност за всички, които не разполагат с достатъчно място за всички елементи от спални комплекти. Всички модули се предлагат в еднакви цветове, за да можете да изберете лесно обзавеждането. При нас можете да избирате легла в различни размери, гардероби с плъзгащи или стандартни врати, с различна големина. Имаме и нощни шкафчета и скринове, които да допълнят обзавеждането.

Функционални и удобни

В Хоп мебели знаем колко е важно пространството да бъде използвано рационално. При нас ще откриете функционални спални комплекти, с които ще имате достатъчно място за завивки, дрехи, лични вещи и козметика.

За по-малките спални предлагаме варианти с по-малки легла – за матрак с ширина 120 см. Или 140 см. С тях са съчетани трикрилни гардероби или гардероби с плъзгащи врати, които заемат по-малко място, но побират много!  

За големите предлагаме и такива с четири- и петкрилни гардероби. Те са с удобно разпределение с лост за закачалки и рафтове за сгънати дрехи, а някои разполагат и с чекмеджета. Така ще имат място за дрехите на всички! Тези варианти за обзавеждане за спалня включват и големи нощни шкафчета, скрин, легло за матрак 160/200 см. И тоалетка. Ще имате достатъчно чекмеджета, рафтове и място за съхранение! 

В повечето варианти леглото е с повдигащ механизъм, така че да използвате и пространството под матрака!

И тъй като знаем колко е важно огледалото във всеки дом, в предлаганите от нас спални комплекти повечето гардероби са с огледало! Освен че визуално разширява пространството, огледалото е удобно в забързаното ежедневие.

А ако имате нужда от допълнително място за дрехи, обувки, завивки, можете да добавите надстройка или гардероб към комплектите от серията Аполо.

С включен матрак

В Хоп мебели предлагаме удобни и бюджетни решения! При нас можете да откриете идеалният за вас спален комплект с матрак, включен в цената! 

С нашите предложения можете да избирате твърд или мек матрак, в зависимост от вашите предпочитания. Освен това, със закупуването на някои от моделите получавате отстъпка за определени матраци. 

Цветове и размери

При нас ще откриете голямо разнообразие от спални комплекти в различни цветове – дървесни, гланц, комбинация между дървесен декор и бяло или сиво. Можете да избирате от популярни цветове, които лесно кореспондират с всеки интериор. Ние предлагаме обзавеждане в:

  • Дъб сонома

  • Венге

  • Дъб бланко

  • Бяло

  • Аляска и антрацит

  • Дъб колониален и антрацит

  • Артизан и бяло

  • Дъб вотан и бял гланц

  • Бял гланц и черен гланц

  • Артизан и графит

Не на последно място, ние предлагаме голямо разнообразие от размери. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете обзавеждане за спалня с по-малки и по-големи легла. Моделите са за матраци с ширина 120 см., 140 см. И 160 см. 

А ако имате нужда от спален комплект с по-високо легло, изберете модулно обзавеждане Лео. Леглата от серията са с височина 51 см. При височина на матрака  21 см., което ги прави сравнително по-високи от стандартните легла.