Красивият и подреден дом е въпрос не само на правилно подбрани мебели и цветове, но и на достатъчно място за съхранение. И когато говорим за прибрани вещи, няма как да не обърнем внимание на гардероба. В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете над 200 практични гардероба, с които удобно ще подредите дрехите, обувките, завивките и играчките. Освен практични, нашите предложения са в различни цветове и цветови комбинации, така че да намерят място във всеки дом!

Голямо разнообразие от модели

Ние знаем колко е важен правилният гардероб – трябва да има достатъчно място за дрехите на дамите, а господата лесно да откриват необходимото в тях. Разбира се, трябва да бъдат и съобразени с мястото, което имате. Затова ние предлагаме различни модели гардероби.

Еднокрилни гардероби – чудесно решение за малка стая за гости или за антрето. Заемат малко място и към тях удобно можете да допълните надстройка. В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете еднокрили гардероби с три и повече рафта, с рафтове и чекмеджета, както и с лост за закачалки и рафтове. Освен компактните си размери, този модел гардероби са с удобно разпределение, с което имате място и за дрехи и бельо, и за обувки, и за завивки.

Двукрилни гардероби – най-удобни за детската стая! Независимо дали имате едно, две или три деца, независимо дали са момчета или момичета, независимо от тяхната възраст, двукрилните гардероби са удобни за всяка детска стая! Също като гардеробите с една врата, те са компактни и подходящи дори за най-малкото помещение! Ние предлагаме модели с различно разпределение, така че да е удобно и за децата, и за родителите. Гардеробите с две врати могат да бъдат разделени – половината с рафтове, а другата половина с лост за закачалки. Имаме и модели само с рафтове и само с лост за закачалка и рафт. За по-лесна организация на дрехите предлагаме и гардероби с две или три чекмеджета. А ако имате нужда от допълнително място, в сайта на Хоп мебели ще откриете и надстройки!

Гардероби с повече от три крила – класика за спалнята! С три или четири крила, големите гардероби са удобно решение за всеки дом! Освен за спалнята, те са подходящи и за стаята на тийнейджърите. Можете да изберете от моделите ни с чекмеджета или без чекмеджета, с огледало или без огледало. Стандартно, разпределението на трикрилните гардероби е едно крило с рафтове за сгънати дрехи и две крила с лост за закачалки и рафт за завивки и спално бельо. А за несезонните дрехи и още багаж, можете да избирате и от надстройките! Четирикрилните гардероби също са с удобно разпределение и още повече място!

Гардероби с врати хармоника – за тесните пространства! Ако не харесвате гардероби с плъзгащи врати, а нямате достатъчно място за стандартен гардероб, то гардеробите с врати хармоника са за вас! Моделите от серията са изработени от 18 мм ламинирано ПДЧ, което е значително по-дебело от материала на останалите гардероби. В Хоп мебели можете да откриете разпределение за всеки вкус. Предлагаме гардероб с една врата хармоника за антрето или стаята за гости, двукрил гардероб с три чекмеджета за детската стая, гардероб с четири крила за спалнята, както и ъглов гардероб с една врата, рафтове и лост за закачалки. А ако имате повече пространство и харесвате врати хармоника – можете да подредите няколко гардероба по ваше предпочитание и за ваше удобство!

Ъглови гардероби – за да няма празно! Поне веднъж на някой от нас се е случвало да търси решение за пространството в ъгъла. Ъгловите гардероби са практичен избор за целта. Разпределението им е удобно – имат много рафтове и лост за закачалки! Подходящи са и за свързването на гардероби от една и съща модулна система.

Гардероби с огледала – за да разширим визуално пространството! Освен необходими за дамите и господата, огледалата са и интериорно решение за малки помещения. Те визуално разширяват стаята. В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете гардероби с две, три или четири врати и с огледало!

Модулни гардероби – подредете по ваш вкус! Ако имате много място в стаята, можете да подредите модулните гардероби, както смятате за най-удобно и функционално. Този модел се състоят от няколко отделни гардероба, които можете да подреждате в каквато последователност решите!

Гардероби с плъзгащи врати – удобни, функционални и с много място! Плъзгащите врати са чудесни за малки стаи, а и за хора, които не харесват стандартните гардероби! Повечето от тях са с удобно разпределение – половината гардероб с рафтове и половината с лост за закачалки.

Какви гардероби избират нашите клиенти?

Сред най-предпочитаните модели са гардеробите с плъзгащи врати Алфа – те се предлагат в над 5 различни цвята и са с ширина от 100 см. до 270 см., над 90 000 варианта. Чудесни са за антрето, детската стая, спалнята, стаята за гости, дори за хотели и вили. Предлагат се и в две различни височини – 220 см. или 240 см., така че да няма нужда от допълнително закупуване на надстройка. Гардеробите Алфа с ширина до 180 см. са със стандартно разпределение – едната част с рафтове, а другата с лост за закачалки. От моделите, които са по-широки от 180 см., можете да изберете разпределението – рафт / лост / рафт или лост / рафт / лост. Имате и още избор! Дълбочината на гардероби Алфа може да бъде 45 см. или 60 см. При по-тесните гардероби лостът е изтеглящ се, но при стандартна дълбочина от 60 см. лостът е стандартен.

Защо да купите гардероб от Хоп мебели?

Ние предлагаме над 2000 модела гардероби, в над 10 различни цвята – дървесни, бяло, графит или комбинация от дървесен декор и бяло или сиво! В Хоп мебели можете да откриете гардероби за всеки дом, всяка стая, всеки интериор. Освен обикновени матови цветове при нас можете да откриете и цветове в гланц! Независимо дали искате уютно обзавеждане в топли дървесни нюанси или модерно и елегантно обзавеждане в гланц, при нас ще откриете всякакви варианти!