Скринът е един от най-удобните варианти за съхранение в дома и офиса. Той е подходящ за всяка стая - спалнята, детската стая, всекидневната, антрето и коридора. Скриновете са функционални и наистина побират всички дребни вещи, козметика, бельо, дрехи и различни аксесоари. Те се състоят от три, четири или пет чекмеджета. 

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете голямо разнообразие от скринове, в различни цветове и размери на достъпни цени. Ние предлагаме по-тесни и по-широки, имаме високи и ниски модели. Нашите предложения са в различни стилове и на достъпни цени, което ги прави подходящи за всеки дом.

А ако сте избрали и останалото обзавеждане от Хоп мебели, то изборът на скрин ще бъде лесен. Всички модели лесно се съчетават с леглата, нощните шкафчета и гардеробите в сайта. 

Какви модели предлагаме в Хоп мебели

При нас ще откриете скринове с различно разпределение:

  • С чекмеджета - ние предлагаме модели само с чекмеджета, които са удобни за дрехи, козметика и дребни вещи. Те могат да бъдат три, четири или пет на брой. Те могат да бъдат по-широки (между 80 см. и 100 см.) или по-тесни (около 60 см.). Те са чудесно решение за по-малки или по-големи помещения. Имаме както скринове с един ред чекмеджета, така и такива с две малки чекмедже отгоре и по-големи надолу.

  • С една врата и чекмеджета - най-подходящи са за антрето, трапезарията или всекидневната. В отделението с врата и рафтове можете да съхранявате пакетирани храни, напитки или посуда. Чекмеджетата пък побират документи, кърпи, подложки и всичко друго, необходимо за посрещане на гости. Ако решите да разположите такъв скрин в антрето, с него ще имате място за обувки в отделението с врата, а в чекмеджетата можете да съберете връзки, бои и четки за обувки, дребни вещи и ключове.

  • С две врати и едно чекмедже - най-удобни са за кухнята и трапезарията. В тези скринове можете да разположите консервирани храни, пакетирани продукти, алкохол, дребни десерти и посуда. Те са удобни със своите компактни размери. 

  • С две врати и чекмеджета - те са чудесни за спалнята, детската стая или гостната. Ако нямате много място за гардероб, те могат да съберат много дрехи. В чекмеджетата можете да съберете бельо, дребни вещи и козметика, а в отделението с вратите сгънати дрехи. В детската стая освен за дрехи, можете да ги използвате и за съхранение на играчки, учебници, канцеларски материали и ученически пособия. 

  • С три врати и чекмеджета - те са идеални за всекидневната или обединените помещения на кухня, трапезария и хол. Можете да използвате шкафовете за съхранение на различни неща - сервизи, съдове за хранене, алкохол, храна. В чекмеджетата можете да разположите документи или други дребни и важни вещи. Мястото отгоре пък е достатъчно да използвате за телевизионен шкаф.

  • С врати и рафтове - имаме скринове с падащи и стандартни врати и с ниши с рафтове. Този модел е удобен за детската стая или всекидневната. На него има достатъчно място за спомени, снимки, сувенири, книги, документи, дребни вещи и декорации. В шкафовете и чекмеджетата можете да съхранявате всичко важно, а рафтовете да напомнят за най-хубавите спомени и моменти със снимки. Имаме високи предложения за шкафове с врати и рафтове, които са идеални и за офис, не само за хола и всекидневната. Те са добър вариант и за кът за четене. За детската стая оптимални са ниските скринове с ниша,, за да може малчуганите да достигнат всичко необходимо, но и да има място за пъзели, игри, играчки, раница, учебници и книги.

  • Само с врати - ние предлагаме малки скринове с две врати, които са удобни за коридора, гостната или вилата. В тях можете да съберете различни вещи, които не желаете в основните шкафове и гардероби.

  • С ниши - те са по-малки от секциите, но пък биха свършили чудесна работа за книги, учебници и всички неща, които бихте наредили и на секцията. Имаме и предложения за модел с две врати и голяма ниша, който може да се използва и за телевизионен шкаф.

  • С огледало - в онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете модели в комплект с огледало, както и скрин-тоалетка, който разполага с вдигащо се нагоре огледало. Този модел можете да използвате за тоалетка, ако нямате достатъчно място за такава в стаята.

Цветове

Всички скринове в Хоп мебели се предлагат в цветове, които можете лесно да съчетаете с легло, гардероб и нощно шкафче. В нашия онлайн магазин ще откриете модели в светли дървесни декори - дъб сонома, дъб бланко, пасифик. Имаме модели в комбинация от бял гланц и антрацит гланц, бял гланц и сонома, дъб артизан и графит. За почитателите на класиката предлагаме вариации във венге и орех. Имаме и предложения в бяло, които са чудесни за модерните и изчистени интериори.

Материали

В Хоп мебели можете да откриете скринове изцяло от ламинирано ПДЧ и с корпус от ПДЧ и лице от МДФ. Моделите изцяло от ламинирано ПДЧ се отличават с голямо разнообразие от цветове и лесно почистване и поддръжка. Моделите с лице от МДФ са по-издръжливи, но също толкова лесни за поддръжка.