Детската стая – най-сигурното и приказно място за най-голямото щастие – децата ни. Затова от Хоп мебели сме се погрижили да предложим удобни, функционални, качествени и интересни за малчуганите детски стаи. Всички ние искаме най-доброто за малките членове на семейството – много място за игра, шкафове, чекмеджета и рафтове за играчки, учебници и книжки, свежи цветове.

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете готови комплекти за детска стая, както и модулни системи за най-малките и за тийнейджърите. Ние предлагаме както унисекс модели, така и за момчета и момичета. Имаме детски стаи в лилаво, зелено, жълто, светло синьо и сиво. Нашите предложения са в комбинации с приятни дървесни нюанси, които лесно кореспондират с всеки интериор.

Комплекти за детска стая

При избора на обзавеждане всички търсим бързи и лесни решения. Готовите комплекти за детска стая са чудесни за целта. При нас можете да откриете обзавеждане за детска стая с всичко необходимо – легло с матрак, секция, шкафове, гардероб, бюро.

За най-малките сме предвидили комплекти в комбинация от светъл дървесен декор и свежи ярки цветове. Разбира се, помислили сме и за по-големите деца и тийнейджърите с обзавеждане за детска стая в дървесен цвят и акценти в сиво или бяло.

При нас можете да откриете комплекти за детска стая с двуетажни легла, обзавеждане с ъглови легла, както и варианти с по-големи легла. Ако пък нямате достатъчно място или искате да допълните комплекта, можете да изберете допълнителни модули според желанието на вашето дете.

Модули за детска стая

Какво по-хубаво от това заедно с децата да изберете как да изглежда детската стая? С модули за детска стая можете да подредите изцяло по ваш вкус мебелите. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете голямо разнообразие от стилове и цветове за детската стая. Изберете най-подходящата комбинация - светъл дървесен цвят със зелено или лилаво, дъб вотан с графит, парен бук с бяло и сиво, дъб сонома и бяло, дъб крафт сив със синя лагуна или лен.

За да имате достатъчно място за всички дрехи, обувки, книги, учебници, играчки, компютър и канцеларски материали, можете да изберете следните модули:

Легла – ъглови, двуетажни, сандвич, единични или персон и половина. В различните модулни системи обзавеждане за детска стая можете да избирате различни легла, според нуждите на децата и техния брой. Стандартно за детските стаи за по-малките деца се избират ъглови легла с ракла, единично или двуетажно легло, които са за матрак с ширина 82 см. или 90 см. При нас можете да откриете детски легла с чекмеджета и ракла, както и с повдигащ механизъм, за да имате достатъчно място за завивки, несезонни дрехи, играчки и чанти.
 

Двуетажните легла са чудесно решение за по-малките стаи, защото осигуряват достатъчно място за игра и други мебели. Ако вашето дете обича да кани своите приятелчета на гости – изберете легло-сандвич! То също пести място! За порасналите деца и тийнейджъри можете да изберете по-големи легла – с ширина 120 см., които също са с ракла и повдигащ механизъм.

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете и двуетажни легла, които на първото ниво имат бюро с надстройка, гардероб или ТВ шкаф.

Нощни шкафчета – за най-ценните вещи! Дори и децата обичат да имат под ръка книга, зарядно за телефон и други дребни вещи! Нощните шкафчета са чудесно решение – с две ниши, с две чекмеджета или с ниша и чекмедже.

Бюра – за уроците и лаптопа. Какво е детска стая без бюро? При нас ще откриете голямо разнообразие от ученически бюра на ниски цени. Нашите предложения са удоби и функционални – с рафтове, чекмеджета, плотове за клавиатура, имаме и ъглови!

Шкафове и етажерки – за да има място за всички книги, сувенири, снимки, играчки, стари учебници и тетрадки. А защо не и любимата колекция от игри? Безспорно, шкафовете и етажерките са нужни във всяка стая и никога не остават празни. В детската стая винаги има нещо за прибиране, така че шкафове и етажерки определени ще ви трябват!

Секции - за още място! А и след една определена възраст телевизорът е любим за игрови конзоли! Със секция за детската стая ще осигурите още място за любимите забавления на децата!

Гардероби - за дрехите на малките дами и господа! Освен книгите и сувенирите, трябва прилежно да се приберат и дрехите и обувките. Разнообразието от еднокрилни и двукрилни гардероби за детската стая ще направят лесно достижим подредения дом!

Удобни и практични на ниски цени

Знаем колко е важно мебелите да бъдат евтини, удобни и практични, а не само красиви. Това най-вече се отнася за детската стая, в която има повече от едно дете и свободното пространство трябва да бъде повече.

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете комплекти и модули за детски стаи, с които да спестите много място и да съберете всичко необходимо за малчуганите.

Ние предлагаме легла-сандвич с вградени бюра и чекмеджета между двете нива, а стъпалата за второто ниво са чекмеджета. Също така, в нашия онлайн магазин ще откриете легла на два етажа с повдигащ механизъм на първия и легло, под което има място за гардероби, шкаф за телевизор, бюро или по-голямо легло за по-голямото дете.

За едно или повече деца

Няма нужда да се притеснявате, че детската стая трябва да бъде подходяща за повече от едно дете, та дори и от различен пол. Ние предлагаме редица унисекс варианти, подходящи за всички възрасти.

Липсата на достатъчно пространство също не е проблем с нашите предложения за пестене на място и обособяване на кътове за четене и учене под леглото.

А ако искате помещението да бъде разделена на две части, за да няма сърдити деца – можете да използвате някоя от нашите етажерки за детска стая за разделител.

Материали

Всеки родител иска повърхностите и всичко в детската стая да се почиства и поддържа лесно. Особено, когато говорим за по-малки деца. Моделите детско обзавеждане от Хоп мебели са изработени от ламинирано ПДЧ и МДФ. И двата материала се почистват лесно, а върху дървесните декори не се личат и несъвършенствата, постигнати от малките ръчички.

В нашия онлайн магазин можете да откриете детски стаи изцяло от ламинирано ПДЧ, което е бюджетен и лесен за почистване вариант. Предлагаме и детско обзавеждане с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ, който се отличава с изключителна здравина.