Гардеробите с огледала са класически избор за спалнятадетската стая или антрето. Ние предлагаме модели с практично разпределение, възможност за допълване с надстройка, в различни цветове и с различни размери.

В Хоп мебели ще откриете модели и с плъзгащи врати и със стандартни врати. Имаме голямо разнообразие от модели, които са подходящи за всеки дом и интериор.

Защо да изберем гардероб с огледало

Гардеробът е един от основните мебели във всяка стая, за да бъде подредено. Огледалото, от своя страна, е неизменна част от интериора на всеки дом.

Гардеробите с огледало са удобно решение - имате огледало във всяка стая, а самото то разширява визуално пространство.

Плъзгащи или стандартни врати 

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете модели със стандартни врати. Ние предлагаме двукрилни, трикрилни и четирикрилни варианти с огледало. Можете да избирате и от модулите ни, които също имат вариант с огледало.

Стандартните врати са предпочитани от почитателите на класиката и са чудесни за по-големи спални и детски стаи. А ако имате нужда от по-тесен, но висок гардероб, можете да изберете и надстройка, която да се съчетава с него по размер и цвят.

Ние предлагаме и модели с плъзгащи врати и огледало. Този модел е удобен за коридори, антрета и по-малки пространства. Плъзгащите врати спестяват място, вариантите са по-високи и има голямо разнообразие от размери, цветове и разпределение. При нас можете да откриете над 1000 модела с плъзгащи врати и огледало. 

Различни размери

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете гардероб за всяка стая. За най-малките стаи и пространства предлагаме варианти с ширина 80 см. Те са с две врати и са чудесни за антрето или детската стая. Имаме и голям избор от гардероби с ширина 120 см. и 160 см. с огледало.

Имаме и големи модели с шест врати и две огледала, с чекмеджета, с удобно разпределение от рафтове и лост за закачалки.

Най-голямо разнообразие от размери ще откриете при гардеробите с плъзгащи врати. Най-малкият е с размер 100 см. и достигат до 270 см.