Когато обзавеждаме детската стая, всички търсим най-доброто за малките членове на семейството, но на достъпни цени. В hop-mebeli.com предлагаме голямо разнообразие от модули за детска стая, с които да подредите мебелите по удобен за вас и детето начин.

При нас ще откриете различни цветове и размери обзавеждане за по-малки деца и тийнейджъри. Имаме голям избор от шкафове, легла, етажерки, бюра, гардероби и скринове за детската стая. 

Какви модули за детска стая предлагаме

В нашия онлайн магазин ще откриете всичко необходимо за обзавеждане на детската стая. Независимо дали децата са малки или големи, момчета или момичета, в Хоп мебели можете да изберете следните модули:

 • Легло - с ширина 82 см., 90 см. или 120 см. Ние предлагаме легла за еднолицев или двулицев матрак с подматрачна рамка. Повечето модели са с повдигащ механизъм или чекмеджета, които ги прави удобни за съхранение на багаж. Имаме и легла с чекмеджета, както и ъглови легла, които са чудесни за малки помещения.
   

Леглата с размер 82/190 см. и 90/200 см. най-често се избират за по-малки деца, а за тийнейджърите се предпочитат моделите за матрак 120/190 см. 

В Хоп мебели ще откриете и легла на два етажа, легла-сандвич и легла-надстройки, които са идеалното решение за малки детски стаи. Леглата-сандвич са чудесни за деца на гости с преспиване, а под леглата-надстройки има място за гардероб, бюро или друго легло. 

 • Бюро - за учениците и геймърите. При нас ще откриете голямо разнообразие от различни бюра, с различно разпределение. Имаме обикновени прави бюра с плот за клавиатура, с чекмедже и врата с рафт. За да усвоите пълноценно пространството, можете да изберете ъглово бюро, на което има място за две деца или за отделни зони - за компютър и за учене. Предлагаме и бюра с надстройка, в която има достатъчно място за книги, ученически пособия , учебници и тетрадки. 

 • Скринове и комоди - за дребни вещи, бельо и козметика. Скринът е удобен за по-малки детски стаи, в които няма достатъчно място за голям гардероб. При модулите за детска стая ще откриете различни по височина, големина и разпределение скринове.
   

Имаме скринове с чекмеджета, скринове с ниши и чекмеджета и скринове само с врати. Разпределението с чекмеджета е удобно за по-дребни вещи и бельо. Ако децата са по-малки, би могъл да събере и сгънатите им дрехи. Моделите с чекмеджета и ниши са подходящи за всякакви възрасти - в чекмеджета има място за ученически пособия, малки играчки, лични вещи, бельо и козметика. В нишите пък можете да съберете сувенири, снимки, играчки или книги. Скриновете само с врати са изключително удобни за съхранение на сгънати дрехи, особено ако децата са по-малки. Имаме и големи скринове с врати, чекмеджета и ниши, в които можете да съберете всичко нужно. 

 • Гардероб - гардеробът и скринът са сред най-важните модули за детска стая. В тях ще съберете дрехи, завивки, спално бельо и различни вещи извън сезона, за да има достатъчно място за игра в стаята. 
   

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете двукрилни и ъглови гардероби, гардероби с две врати и чекмеджета, трикрилни гардероби с ниша, гардероби с три врати, чекмеджета и огледало. 

Всички гардероби да с удобно разпределение - има място за сгънати дрехи, за дрехи на закачалка и за дребни вещи и бельо. 

При нас можете да откриете гардероби, които са разделени хоризонтално или вертикално. При хоризонталното разделение по средата има чекмедже, в горната част има лост за дрехи на закачалка, а в долната - рафтове за сгънати дрехи. При вертикалното разделение едно или две крила са с лост за закачалки, а останалата част е с рафтове. 

 • Шкаф - висок, нисък, с врати или с чекмеджета. Независимо какъв шкаф ви трябва, можете да го откриете в модулите за детска стая от Хоп мебели. Ние предлагаме високи шкафове с ниши и чекмеджета или с ниши и врати. Имаме и по-ниски модели, които са по-удобни за по-малки деца или за пространство, което изисква по-малка височина. За стаята на тийнейджърите предлагаме и ТВ-шкафове с достатъчно място за телевизор, игрови конзоли, тонколони и всичко необходимо за свободното им време.

 • Етажерка - за книги, учебници, снимки, сувенири и играчки. Етажерките са неотменна част от обзавеждането на детската стая. Те побират всичко необходимо за училището, както и различни дребни вещи, рамки с ценни спомени, сувенири и подаръци. В Хоп мебели ще откриете различни етажерки. Имаме високи и тесни модели, предлагаме етажерки със стандартна височина, както и етажерки с врати или чекмеджета. 

Цветове

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от модули за детска стая в различни цветове. 

Ние предлагаме обзавеждане в цветови комбинации, които са подходящи само за момчета, само за момиче, унисекс цветове, както и подходящи за тийнейджърите модули. 

Вие и децата можете да избирате от следните цветове:

 • Комбинация от пясъчен бук, бяло и сиво - унисекс комбинация. Подходяща е за по-малки и по-големи деца. Лесно кореспондира с различни цветове на стените. 

 • Дъб крафт сив и лен - светли цветове за малки и големи. Ленът е светъл кремав цвят, който визуално ще разшири пространството, а дъб крафт сив ще донесе уют със своя дървесен декор. Цветовата комбинация е подходяща както за най-малките, така и за по-големите деца. Модули за детска стая в дъб крафт сив и лен са чудесни за момичета и момчета.

 • Дъб крафт сив и синя лагуна - за момчетата. Светлият син нюанс ще внесе свежест в детската стая на малки и големи момчета. 

 • Артисан и сиво - чудесен избор за детската стая на тийнейджърите. Това е една от най-популярните цветови комбинации за мебели. Лесно кореспондира с различни цветове стени, под и текстил в стаята. 

 • Артууд - светъл дървесен цвят, който се вписва лесно във всяка детска стая. Подходящ е за малки и големи, за момчета и момичета. Съчетава се с различни нюанси.

 • Зелено и рокфорд лайт - дървесен декор в комбинация със свежо зелено за момчета и момичета. Идеален избор за комбинирана детска стая.

 • Виолет и рокфорд лайт - нежен светло лилав нюанс в комбинация със светъл дървесен цвят е най-доброто за стаята на малките принцеси. 

 • Лилаво и рокфорд лайт - по-тъмен вариант на виолета за момичетата, които предпочитат по-наситени цветове.

 • Сонома, тъмно капучино и бяло - популярни неутрални цветове, които са подходящи за всички възрасти. Независимо дали стаята е за момчета или за момичета, тази цветова комбинация е подходяща. Връзва се и с различни други цветове. Ако децата искат наистина цветна стая, можете да експериментирате със стените и текстила, но да заложите на тази неутрална цветова комбинация, която кореспондира с различни нюанси.

 • Сонома, бяло и жълто - свежо и забавно за най-малките. Всички деца харесват цветните предложения, затова от Хоп мебели предлагаме комбинация в жълто. Модулите за детска стая в тези цветове са подходящи и за двата пола.

 • Венге, бяло и зелено - цветен акцент и контраст от тъмно и светло. Комбинацията е подходяща за детската стая на момичетата или на порасналите деца.

 • Дъб бланко и антрацит - изчистена светла комбинация в сивата гама. Подходяща е за различни възрасти и се съчетава с повечето цветове.

Материали 

Когато става въпрос за обзавеждането на децата, всички искаме мебелите да са не само красиви, но и здрави.

В Хоп мебели ще откриете модули за детска стая изцяло от ламинирано ПДЧ и в комбинация от ламинирано ПДЧ и МДФ.

Предложенията от ламинирано ПДЧ предлагат голямо разнообразие от цветове и се поддържат лесно. Имаме и модули с корпус от ПДЧ и лице от МДФ, които се отличават с по-голяма издръжливост на най-използваните части от мебелите.