Всекидневната е мястото за много дейности - сутрешно кафе, работа, четене, релакс пред телевизора или питие с приятели. Затова обръщаме особено внимание и на мебелите за хол. В Хоп Мебели ще откриете голямо разнообразие от холни маси на достъпни цени. Ние предлагаме различни модели, цветове и размери, така че да можете да създадете мечтаната всекидневна.

При нас ще откриете класически и модерни холни маси, с по-разчупен или по-изчистен дизайн. Имаме както малки, така и по-големи. Нашите предложения са съобразени с предлаганите от нас холни секции и дивани. За ваше улеснение можете да изберете холната маса и останалите мебели за всекидневната от някоя от модулните ни системи. Така, цялото обзавеждане ще бъде в един цвят и един стил.

Какви холни маси предлага Хоп мебели?

Ние оценяваме различните предпочитания за мебели. Затова в нашия онлайн магазин можете да откриете следните модели холни маси:

 • Правоъгълни с два плота - удобни са за кафе и работа. На долния плот има място за книги, списания или лаптоп, докато на основния плот има достатъчно пространство за кафе или други напитки. 

 • Разтегателни правоъгълни - за повече гости. С този модел бързо и лесно ще направите място за по-голям брой гости. Механизмите са лесни и удобни за използване и няма да губите време в разтягане на масата!

 • Стъклени - малки, компактни и модерни! Те са бюджетно решение, което лесно кореспондира с всеки интериор!

 • С извити крака - за една елегантна класическа всекидневна! Извитите крака винаги ще се вписват в обзавеждането. Те създават чувство за уют и класика във всяка стая!

 • В скандинавски стил - модерен и изчистен дизайн в неутрални цветове и дървесни декори. 

 • Малки - за любителите на минимализма и малките всекидневни.

 • На колелца - лесни и удобни за преместване, но също толкова красиви и функционални.

 • Модели превръщащи се в трапезни маси - все по-предпочитани! В последните години навлиза тенденцията за всекидневна и кухня в едно помещение, с което се появява и необходимостта от холна маса, която лесно да се превръща в трапезна.

 • С рафтове - освен за лаптоп, книги и списания, ще имате място и за други дребни вещи!

 • От масивна дървесина - те се отличават с изключителна здравина и модерен външен вид. Можете да избирате от различни цветове - венге, натурален цвят, бяло, орех или череша.

 • От ламинирано ПДЧ - голямо разнообразие от декори и лесна поддръжка! 

Размери за всеки дом или офис

В Хоп мебели ще откриете модели в различни размери. Нашите предложения са подходящи както за всекидневната, така и за офиси и стаи за почивки. 

Най-малките са с размер 44/74 см. и 90/50 см. Те са с два плота и са удобни за по-малки всекидневни или кът за четене. Имаме и малки маси с разчупен дизайн, стъклени, с колелца и в скандинавски стил.

С размер 90/60 см. предлагаме модели, които бързо и лесно се превръщат в трапезни с размер 90/120 см.

В онлайн магазина на Хоп мебели предлагаме и голямо разнообразие от модели с размер 100/60 см. Можете да избирате разтегателни холни маси в голямо разнообразие от цветове, така че да кореспондира с останалите мебели

За по-големи всекидневни предлагаме модели с размери 60/120 см., 65/110 см., 70/120 см., 70/130 см., 75/125 см.

Различни цветове холни маси

При нас ще откриете различни цветове холни маси, които да можете лесно да комбинирате със секциите за хол. 

Масите за хол от масивна дървесина се предлагат в бяло, натурален цвят, венге, орех и череша.

Моделите от ламинирано ПДЧ имат голямо разнообразие от декори - сонома, дъб бланко, бяло, дъб артисан и антрацит, венге, дъб норте, бял гланц, дъб бял крафт, артизан, орех табако, дъб вотан и антрацит.