Най-ценните и запомнящи се моменти със семейството и приятелите са в хола. Ние от Хоп мебели знаем, че това е едно от любимите пространства на повечето семейства. 

За уютното, функционално и удобно обзавеждане на всекидневната предлагаме модули за хол. С тях имате възможност да подредите както и каквото желаете, според вашите потребности и вкус. 

С модули за хол от Хоп мебели можете да обзаведете стилно, по ваше предпочитание и на достъпна цена всекидневната. Ако имате повече книги, имате възможност да изберете няколко високи етажерки или модули с повече рафтове и ниши. Ако сте почитатели на затворените шкафове, имаме голямо разнообразие от телевизионни шкафове, скринове, бар-шкафове и секции. В случай, че имате колекция от сервизи, нашите модулни системи за хол включват и различни модели витрини. 

При нас ще откриете и модули за хол в различни цветове и стилове, за да се съчетават с останалата част от дома!

Защо да изберете модули за хол


Обзавеждането на всекидневната с модули има своите предимства:

 • Няма значение дали холът е голям или малък, можете да изберете модули, които да съобразите с наличното пространство;

 • Имате свобода да изберете какво да включва обзавеждането за хол - повече или по-малко рафтове, чекмеджета, ниши, витрини и други;
   

 • Можете да избирате мебели в същия стил за останалите стаи в дома ви;
   

 • Модулите за хол предлагат голямо разнообразие от различни мебели с различно разпределение, за да можете да изберете оптималното за вашето семейство.
   

В сравнение с готовите секции и обзавеждания за всекидневна, модулите за хол дават свобода на подредбата на различните елементи. Предварително комбинирате секции не винаги могат да бъдат разделени, което създава и ограничения с пространството.

С модулите за хол от Хоп мебели ще можете да предвидите всичко необходимо във всекидневната за всеки член на семейството.
 

Какви модули за хол предлагаме

 • Шкафове за телевизор - част от всяка всекидневна. В повечето модулни системи за хол се предлагат телевизионни шкафове в два размера. Така можете лесно да съобразите мястото, което имате за останалите мебели. Различните модели разполагат с достатъчно чекмеджета, врати и ниши за телевизионните приемници, документи, дискове, конзоли за игра и дребни вещи. При нас можете да откриете и ъглови шкафове за телевизор, с които удобни ще запълните пространството в ъгъла.
   

 • Секции - за оптимално подредено и запълнено пространство. Ако имате голяма всекидневна, комбинацията от секция и допълнителни модули е чудесна! Тя е ключът и към подреденият дом. Секцията има шкафове, ниши, чекмеджета и различни отделения за свободното време, документи, снимки, книги и спомени. В допълнителните модули можете да съхранявате сервизи, прибори и сервизи за хранене, алкохол, пакетирани храни и всичко, което ще ви улесни като домакини.
   

 • Витрини - за сервизи и вещи със сантиментална стойност. Качествените сервизи от различни чаши могат да бъдат както подаръци от близки, така и част от колекция. За да ги запазите и съхраните лесно, витрината е чудесен избор. В нея можете да сложите също и различни сувенири и вещи, които са част от скъпи спомени. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете високи или тесни витрини, които разполагат с големи рафтове, на които да съберете всичко необходимо. Предлагаме различни размери, за да можете максимално да съобразите пространството за мебелите. Имаме и ъглови витрини, с които чудесно се оползотворява мястото в ъгъла.
   

 • Скринове и комоди - за дребни вещи, пакетирани храни, подложки за хранене, прибори или алкохол. В hop-mebeli.com можете да откриете скринове и комоди с различно разпределение - само чекмеджета, врати и чекмеджета, врати, рафтове и чекмеджета, чекмеджета и ниши и други. Всички модели са функционални, удобни и събират много неща.
   

 • Шкафове - високи, ниски, пенал. В онлайн магазина на Хоп мебели имаме различни шкафове за всекидневна. Ще откриете високи шкафове пенал с рафтове, където можете да съхранявате дребни вещи, любими колекции, документи и дребни електронни устройства. Имаме ниски шкафове с чекмеджета и ниши, както и високи шкафове с врати и ниши. Всички те да подходящи за съхранение на различни книги, снимки, сувенири и любими колекции. 
   

 • Полици и етажерки - за да наредите книгите на стената. Предлагаме различни варианти, които са подходящи за монтаж на стена. Те да чудесно допълнение за секцията и всекидневната. На тях можете да подредите любимите си книги и снимки.
   

 • Холни маси - различни модели за всеки вкус. При модулите за хол ще откриете малки и компактни холни маси, които са чудесни за кафе или онлайн разговори. Има модели с два плота - горен и долен, където да съхранявате списания, вестници и лаптопи. Предлагаме и холни маси с чекмеджета, където да съхранявате вещи от първа необходимост във всекидневната.
   

Ние от Хоп мебели знаем колко са важни и другите стаи във всеки дом. Затова в модулните системи за хол са включени и мебели за останалите помещения в дома ви, ако искате навсякъде да заложите на един и същи стил. Ние имаме модули за антре, легла, нощни шкафчета, гардероби, скринове и огледала. 
 

Различни стилове и цветове 

При нас можете да откриете различни стилове модули за хол на достъпни цени. 

В Хоп мебели предлагаме модерни мебели за всекидневната в цветови комбинации дъб артизан и графит, артууд и графит, дъб бланко и антрацит, дъб бланко и дъб норте, дъб грейндж пясъчен и бетон, дъб артизан, сонома и мока, бял гланц с акценти в сонома. Те са с изчистен дизайн, който лесно се съчетава с интериора във всеки дом. Краката също са с изчистен дизайн в квадратна или правоъгълна форма, в повечето случаи изработени от метал.

Ако предпочитате класически модели, също може да се доверите на нас! Предлагаме модули за хол в комбинация венге и дъб родос. Двата дървесни декора са контрастни един на друг. Единият е в бежовата гама, с другият в тъмно кафявата, което ги прави чудесен избор за интериори в топли цветове.

Предлагаме и винтидж модули за хол в цвят бор водевил. Модулните системи Кънтри и Ашли се отличават със своя красив и стилен винтидж дизайн. В комбинация със светлия си цвят, те са чудесен избор не само за всекидневната, но и за всички стаи вкъщи.