Всички обичаме в края на дългия ден да отпочинем на дивана или канапето с най-близките ни хора. Също така, знаем колко е важна тази част от обзавеждането на всеки хол. В онлайн магазина на Хоп мебели има голямо разнообразие от малки и големи дивани, които са в различни цветове и дамаски, за да се впишат лесно във всеки интериор.

При нас ще откриете над 30 различни канапета. Нашите предложения са удобни, модерни и функционални. Предлагаме ги и в различни размери, за да бъдат подходящи и за по-малки или по-големи помещения. 

Голямо разнообразие от модели

В hop-mebeli.com можете да откриете дивани и канапета не само за хола, но и за детската стая или гостната. 

При нас можете да избирате различни стилове. Имаме модерни и изчистени, модели с елегантно извити подлакътници, варианти с крачета в скандинавски стил и класически модели с цветни акценти в дамаската. 

В нашия онлайн магазин ще откриете и различни по големина дивани и канапета, спрямо мястото във вашия дом:

 • Малки - идеални са за детската стая или гостната. Достатъчни са да седнат двама души. Те са с малки размери и в разтегнат вид са колкото единично легло. Удобни са за по-малки пространства и лесно се превръщат в легло за непредвидени гости. Имат и място за съхранение на спално бельо и други вещи. Предлагат се в различни цветове - лилаво, синьо, оранжево, горчица и бордо.

 • Двуместни - за малки всекидневни или за вилата. Имат изчистена визия и са удобни за маломерни жилища. Те разполагат със спална площ за двама, с което никога няма да се притеснявате за гостите с преспиване. Имаме и модели с ракла, където да съхранявате всички завивки, възглавници и спално бельо на едно място.

 • Големи - за големия хол. Разполагат с място да седнат трима човека. Лесно се разтягат, а спалната площ е достатъчна за двама души. В нашия онлайн магазин можете да откриете тройни дивани с различни крака, етажерка на подлакътниците или извити подлакътници. В зависимост от начина на разтягане за легло има канапета с изтегляща се седалка и падаща облегалка или с удобен и лесен клик-клак механизъм. 

Функционални и удобни

Всички канапета и дивани в Хоп мебели разполагат с функция сън. Различните по големина модели се разтягат различно. При най-малките канапета, които се разтягат в единично легло, се издърпва седалката и пада напред облегалката. Има и канапета-тройки с клик-клак механизъм, който е лесен и предпочитан от повечето хора. 

А за да спестите място вкъщи, канапетата и диваните имат ракла за завивки, възглавници и друг багаж. Ако пък искате допълнително място за дребни вещи, списания и книги, имаме канапе с етажерка, вградена в подлакътника.

Предложенията в Хоп мебели освен функционални са и удобни. В нашия онлайн магазин ще откриете дивани и канапета със седалка и облегалка от дунапрен. Той се отличава със своята твърдост и е подходящ за хора, които предпочитат да спят на по-твърдо. За всички, които харесват меки дивани, имаме достатъчно модели с колани или пружина.

А какво е диванът без възглавници? Всички наши предложения имат възглавници. В Хоп мебели има изчистени канапета само с две малки възглавници, които да използвате за подлакътници. Имаме и дивани с две или повече големи възглавници и допълнително малки възглавници, които се грижат не само за комфорта на цялото семейство, но и за уюта вкъщи.

Цветове и дамаски

При нас можете да откриете голямо разнообразие от дамаски и цветове. Канапетата и диваните в Хоп мебели са тапицирани с висококачествени дамаски, които се почистват лесно и са издръжливи. Ние предлагаме модели с жакард или флок в следните цветове:

 • Сиво

 • Бежово

 • Петрол

 • Лайм или зелено 

 • Лилаво

 • Синьо

 • Оранжево

 • Бордо

 • Петрол.

Всички цветове се комбинират лесно с различните декори секции. За ваше улеснение под всички дивани и канапета можете да откриете подходящите за тях секции, ТВ шкафове и друго обзавеждане за хол.

Материали и поддръжка

Диваните и канапетата в Хоп мебели са изработени от ламинирано ПДЧ и масивна букова дървесина. Това са материали, които се отличават със своята издръжливост, която е от първостепенно значение, когато говорим за мека мебел.

За тапицерията са използвани висококачествени платове - флок или жакард. Флокът е сред най-популярните дамаски. Той се отличава с мекота и луксозен външен вид. Почиства се лесно - с мокра кърпа. При по-упорити замърсявания, може да се използва и неутрален перилен препарат. Жакардът също е популярен плат за тапициране на мебели. Той е изключително здрав, предвид начина му на изработка - плътно преплетени нишки. Той също се почиства и поддържа лесно. 

Основата на седалката може да бъде от пружини, колани или дунапрен. Пружините са най-предпочитаният вариант, тъй като съчетават в себе си удобство, мекота и здравина. Еластичните колани в състава на седалката също предлагат комфорт, но са предразположени към отпускане с времето. Седалките от дунапрен са по-твърд и бюджетен вариант.