Двуетажните легла са радост и мечта за повечето деца. Освен че за малчуганите са изключително забавни, то за родителите са удобни. Леглото на два етажа е чудесно решение за по-малките детски стаи или детските стаи, в които има две или повече деца.

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете различни модели - от масивна дървесина, от ламинирано ПДЧ, със стълби с чекмеджета, както и с включени матраци.

Функционални, удобни и здрави 

Двуетажните легла са функционални решения за по-малки стаи. В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете варианти с повдигащ механизъм, както и такива, които могат лесно да бъдат разделени в две единични

При нас ще откриете и удобни модели, които са със спална площ на горния етаж, а отдолу е обособено място за съхранение, игра или учене.

Знаем, че мебелите за детската стая трябва да бъдат удобни. Ние предлагаме модели, на които лесно и удобно може да се качат и най-малките. Имаме предложения както с класическа стълба, така и със стълба с чекмеджета, където има много място за дрехи, играчки и дребни вещи.

Какви цветове предлагаме в Хоп мебели

При нас можете да откриете двуетажни легла и обзавеждане за детска стая в различни цветове, подходящи за малки и големи, за момчета и момичета.

Ние предлагаме модели в:

  • Сонома

  • Рокфорд лайт и виолет 

  • Жълто

  • Синьо

  • Лен и дъб крафт сив

За почитателите на здрави двуетажни легла, които можете да използвате и в дългосрочен план, предлагаме натурален цвят, венге, бяло и сонома. Те са изработени от масивна букова дървесина, която се отличава със своята здравина. Моделите от масив се разглобяват лесно и се превръщат в две отделни единични легла.

Към категорията са включени и леглата-сандвич, които са чудесен избор не само за детската стая на две или повече деца, но и за гостите с преспиване. Те са компактни, няма опасност от падане от високо и също ги има във вариант със стълби с чекмеджета. Освен това, има и вградени бюра и чекмедже за учениците.

За унисекс стаите, препоръчваме да заложите на неутрални цветове, като сонома, жълто, лен, бяло, венге, натурален цвят. За стаите за момчета предлагаме вариации в светло синьо и дъб крафт сив. 

Предимства 

Двуетажните легла са предпочитани не само от децата, защото ги намират за забавни, но и от родителите. Те също имат свои предимства, с които не отстъпват на стандартните модели.

Спестяват място и определено се вписват добре в играта на малчуганите.

Ако сте с повече от две деца, леглата надстройки с кът за учене под тях, са чудесен и функционален избор.