За почитателите на стилното и практично обзавеждане от Хоп мебели предлагаме тапицирани легла. Те са добър вариант за дома, вилата, хотели или къщи за гости, тъй като се почистват лесно и в цената им в повечето случаи е включен матрак.

В нашия онлайн магазин ще откриете различни размери, цветове и модели тапицирани легла.

Тапицираните легла имат редица предимства.

Повечето модели включват в цената си матрак. Това спестява търсенето на подходящ матрак за леглото.

Почистват се лесно, тъй като на повечето тапицирани легла основата и таблата са изработени от еко кожа или дамаска, която лесно се почиства.

Тапицираните легла в Хоп мебели имат много място за съхранение на багаж и завивки. Предлаганите от нас модели имат повдигащ механизъм или чекмеджета, за да не губите пространството под матрака.

Монтажът е лесен. Трябва единствено да монтирате таблата към основата и матрака.

Предлагаме голямо разнообразие от цветове, за да можете да изберете тапицирано легло за всяка стая и всеки интериор.

Те са едновременно стилни, бюджетни и удобни!

Тапицираните легла са здрави и устойчиви със своята конструкция от масивен дървен материал и ПДЧ.

Разнообразие от размери тапизирани легла

От Хоп мебели се стараем да предоставим голямо разнообразие от размери тапицирани легла.

Предлаганите от нас модели са подходящи за детската стая, спалнята или стаята за гости. Ние предлагаме единични тапицирани легла, спални за двама, както и легла с ширина 120 см., които са чудесни за стаята на тийнейджърите.

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете тапицирани легла с размери на матрака 90/200 см., 120/200 см., 140/200 см., 160/200 см.

Разнообразие от цветове тапицирани легла

Ние оценяваме индивидуалния вкус на нашите клиенти, затова предлагаме голямо разнообразие от цветове за тапицираните легла.

Ако сте почитатели на светлите и неутрални цветове, ние предлагаме тапицирани легла в сиво и бежово. Те се съчетават лесно с различни дървесни декори и с всеки интериор.

За хората, които искат да внесат цвят в интериора, предлагаме тапицирани легла в синьо или червено.

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете модели в класическите черно и бяло.

Можете да ги съчетаете с други мебели

Никой не харесва незавършен вид в интериора. Затова ние предлагаме тапицирани легла, които можете да съчетаете лесно с други мебели.

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете гардероби, нощни шкафчета и скринове в бяло, дъб бланко с графит или в комбинация от бяло и антрацит гланц, които чудесно се съчетават с тапицираните легла в бяло и черно.

За легла в сиво можете да изберете мебели в дъб сонома, дъб бланко или комбинация от дъб вотан и антрацит. Ако предпочитате по-тъмните и контрастни цветове, заложете на тапицирано легло в бежово и го комбинирайте с мебели във венге или табако крафт.

Тапицираните легла в ярки цветове са чудесен акцент в интериора и лесно можете да ги съчетавате с бяло, сиво и дървесни декори.