Шкафовете за телевизор са с компактни размери и удобни за всяка стая – всекидневната, спалнята или детската. В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете над 30 модела, които идеално да се впишат във вашия дом.

При нас ще откриете различни модели – ъглови, прави, с разчупен дизайн, с чекмеджета и ниши, изцяло открити, по-високи или по-ниски. Имаме и голямо разнообразие от цветове, така че да можете да комбинирате с останалите мебели.

Различно разпределение за всеки дом 

Всеки от нас има свои индивидуални нужди и затова ТВ шкафовете в Хоп мебели са с голямо разнообразие от разпределения.

Ние предлагаме модели:

  • само с ниши и рафтове – чудесен е за геймърите, студентите, тийнейджърите, а и за по-малките всекидневни и почитателите на минимализма;

  • с чекмеджета – за да знаете къде е всяка дребна вещ. Този модел разполага и с ниши за приемници и друга техника;

  • с врати, чекмеджета и ниша – чудесни са за кухнята! Телевизорът ще бъде на по-високо с тях, а в чекмеджетата и нишите има място за всичко!

  • само с врати – с тях имате удобен достъп до документи и дребни вещи, а на рафтовете има място за приемници, сувенири и дискове.

Голям избор от цветове и размери

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете модели в различни цветове. Те се връзват лесно с интериора на всяка стая. При нас ще откриете ТВ шкафове в светли дървесни декори – дъб сонома, дъб бланко, дъб крафт бял, бор водевил, аррууд в комбинация с антрацит, дъб норте. Имаме и модерни предложения в комбинация от дървесен декор и сиво или бяло, както и изцяло в бяло. Предлагаме и варианти във венге или табако крафт, за любителите на класиката!

И тук имаме голямо разнообразие от размери, така че да има място за ТВ шкаф във всеки дом. В Хоп мебели ще откриете модели с най-малка ширина 110 см., а за големите всекидневни имаме и шкафове за телевизор с ширина 180 см. Предлагаме и ъглови модели, с които ще оползотворите пространството в ъгъла!

Как да изберем подходящия ТВ шкаф? 

Когато избирате ТВ шкаф, обърнете внимание не само на габаритния му размер. Ако телевизорът ви е с крачета в двата края, а не по средата, трябва да съобразите площта за телевизор.

Както при избора на други мебели, за ТВ шкафовете също трябва да съобразите цвета на останалото обзавеждане. Моделите в бял гланц са чудесни за всекидневни с дивани в ярки цветове. Светлите дървесни цветове кореспондират с интериор в светли и неутрални цветове. Венге и табако крафт пък чудесно се връзват с мебели в бежово!