Гардеробите са важна част от обзавеждането на спалнята, детската стаяантрето или гостната. В тях можете да съберете и подредите много дрехи, спално бельо, завивки, възглавници и обувки. 

Модулните гардероби са чудесен вариант за по-голям гардероб, който ако се наложи може да бъде разделен на по-малки модули. Те са подходящи за по-големи стаи и пространства. Освен това, те са с удобно разпределение, което включва много лостове и рафтове за дрехи. 

Какви модели предлага hop-mebeli.com

В Хоп мебели можете да откриете голямо разнообразие от модулни гардероби. Нашите предложения са четирикрилни, петкрилни и шесткрилни. Имаме варианти с или без огледало, с или без чекмеджета. А ако имате нужда от още място за дрехи и завивки, можете да допълните с надстройки

  • Модели с четири врати – това са най-малките по размер модулни гардероби, които предлагаме. Те се състоят от два двукрилни гардероба и имат възможност да бъдат допълнени с надстройка, в която да съберете завивките и дрехите, които са извън сезон. Те са удобни за детската стая, по-малките спални или гостната. Разпределението е удобно и предлага място за всичко. Има две крила с лост за закачалки и рафт, две чекмеджета за бельо и кърпи, а над тях малък кост за закачалки и рафтове за сгънати дрехи. Четирикрилните модулни гардероб могат да бъдат с или без огледало, както и с или без надстройка. При необходимост може да бъде разделен на два двукрилни.

  • Модели с пет врати – удобен модел със стандартни размери и практично разпределение. Състои се от два модула – един с три врати и две чекмеджета и един двукрилен. Конфигурацията осигурява достатъчно място за дрехи, кутии с обувки, бельо и завивки. Трикрилният гардероб разполага с две врати с лост за дрехи на закачалка, една врата с рафтове за сгънати дрехи и две чекмеджета за по-дребните дрехи и вещи. Във втората част има рафт и лост за дрехи, което го прави идеален за дамите и господата, които залагат на деловия стил на облекло. Тези модели имат възможност за комбинация с надстройки, които да осигурят допълнително място за съхранение.

  • Модели с шест врати – комбинация от три двукрилни гардероба с удобно разпределение. Този модел има достатъчно място за спално бельо, завивки, кутии с обувки, сгънати дрехи и дрехи на закачалка, бельо. Два от модулите са с две врати, лост за закачалки и рафт. Третият модул е с две врати и две чекмеджета. Отвътре е разделен на две – с лост за закачалки и два рафта. В чекмеджетата можете да съхранявате бельо, чорапи или дребни вещи, а на рафтовете сгънати дрехи, спално бельо, кърпи или завивки. Има място и за якета, рокли, палта, ризи, жилетки и сака. Към гардероба можете да добавите и три двукрили надстройки, в които да подредите дрехи, които не са подходящи за сезона. 

  • Модели с огледало – всички модели модулни гардероби имат вариант с огледало, за да бъде на удобно място. Освен това, огледалото разширява визуално пространството. Разполагат с едно или две огледала, а може и без нито едно огледало. 

  • Модели с надстройки – с тях ще имате допълнително място за съхранение. Независимо дали ще изберете модел с четири, пет или шест врати, има вариант и с надстройка. Надстройките са двукрилни или трикрилни и разполагат с един рафт. Те са удобни за малки помещения, в които няма как да се допълни пространството с по-голям гардероб на ширина и за целта се използва височина. В надстройката можете да приберете възглавници, зимни или пролетни завивки, спално бельо, зимни или летни дрехи според сезона. 

  • Модели с чекмеджета – най-удобни за всяка стая. Те разполагат с две чекмеджета, в които имат достатъчно място за дребни вещи, бельо и чорапи. Тази част е удобна за подредбата и разпределението на различните видове дрехи. Това е практично както за спалнята, така и за детската стая, антрето или гостната.

Размери и цвят

Модулните гардероби в Хоп мебели са с удобни размери, които са подходящи за малки и големи стаи. Всички видове са с височина 180 см. без надстройка и 230 см. с надстройката. Дълбочината е стандартна – 52 см. Четирикрилният модел е с ширина 160 см., петкрилният – 200 см., а този с шест врати – 240 см.

Всички модули, които предлагаме, са в популярния цвят дъб сонома, който лесно кореспондира с всеки интериор и различни други цветове. Сономата е светъл дървесен декор със сиви нишки, които се връзват чудесно с декорация в сиво или бяло. 

Защо да изберете модулни гардероби

Те са чудесна бюджетна възможност да подредите по ваш избор разпределението. Можете да разместите различните модули на различни стени или в различна последователност, така че да бъде съобразено с вашите потребности. 

Всички модулни гардероби са с удобни и стандартни размери. Това позволява лесно да намерите място за тях. А ако имате нужда от допълнителни модули, можете да откриете надстройки.