Във всеки дом винаги има нужда от още и още място за съхранение. Етажерките са чудесно решение за подреждането на книги, снимки, сувенири, учебници, играчки и документи. Освен за по-уютен и подреден дом, те са изключително подходящи и за офиса - ще съберат всичко необходимо за успешната работа. 

В Хоп мебели можете да откриете различни етажерки - за стена, високи, с вратички или с чекмеджета. Ние предлагаме и разтегателни модели, които да съобразите максимално с пространството в стаята. Нашите предложения са с компактни размери, но и функционални, така че домът ви да бъде подреден, но етажерките да не заемат излишно място.

Освен разнообразие от модели, имаме и разнообразие от цветове. Независимо дали ви трябва етажерка за всекидневната, детската стая или спалнята, при нас можете да откриете достъпни решения.

Различни модели 

В онлайн магазина на Хоп мебели предлагаме етажерки за всеки вкус , удобство и подредба. При нас ще откриете:

  • Високи с рафтове - подходящи за всяка стая. Тези модели са високи и с няколко рафта (4 или 5), което ги прави чудесни за кът за четене, всекидневната, детската стая или спалнята. Те са идеалното решение за книги, документи и сувенири. В нашия онлайн магазин можете да откриете по-тесни и по-широки високи етажерки, в зависимост от разстоянието с което разполагате. 

  • С рафтове и чекмедже или врата - за да имате място и за книги, и за дребни вещи. Тези високи етажерки са чудесен избор, ако имате много книги, но искате и да приберете част от дребните си вещи в чекмедже или шкаф. Разпределението е удобно и функционално, подходящо за всяка стая или офис. Имаме и разчупени предложения, с които можете тематично да отделите различните книги, учебници и сувенири.

  • За ъгъл - тя се и разтяга. Този модел се приспособява за всяко пространство - може да бъде по-тясна, по-широка или ъглова. Тя е с удобно разпределение и функционален дизайн, който е любим за почитателите на полезно използване на мястото.

  • За стена - различни варианти полици. Те са удобни за детската стая, всекидневната и спалнята. Предлагаме ги в различни дължини и с различно разпределение - само рафт, с врата, с ниши или комбинация. Монтират се бързо и лесно за стената, не заемат много място и са вечна класика във всеки дом.

  • Етажерка разделител - за разделяне на помещенията. Ако дневната и трапезарията са на едно или искате да разделите детската стая на две. Освен, че ще отделите помещенията едно от друго, ще имате и място за книги, сувенири, учебници и документи. Тя е стъпаловидна, което я прави удобна и за саксии и други декорации.

Разнообразие от цветове

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете етажерка, подходяща за всеки интериор. Имаме модели в популярни дървесни декори - сонома, артизан, дъб вотан. 

За почитателите на изчистените дизайни, предлагаме бели модели и такива в комбинация бял гланц и антрацит гланц. 

В модулните системи за хол и детски стаи ще откриете голямо разнообразие от различни цветове етажерки.

Материали

Етажерките в Хоп мебели са изработени от ламинирано ПДЧ, което е лесно за поддръжка и с голяма разнообразие от цветове и декори. Освен това, ламинираното ПДЧ се отличава с издръжливост и чудесен външен вид.