Трапезните столове са едни от най-важните мебели в обзавеждането! Те трябва да се връзват с кухнята и кухненските шкафове, но и да бъдат достатъчно за събиранията със семейството и приятелите. Те допринасят за стила и цялостната визия, но всички искаме те да бъдат удобни и здрави.

В Хоп мебели имаме голямо разнообразие. При нас можете да откриете както модели на ниски цени с класически дизайн, така и модерни тапицирани столове. 

Класически 

Класическите дървени столове с тапицирани седалки винаги ще бъдат актуални! Ние предлагаме голямо разнообразие от модели от масивна букова дървесина. Седалките са тапицирани с жакард, който лесно се почиства и поддържа.

В нашия онлайн магазин ще откриете трапезни столове в няколко цвята - натурален, венге, череша, орех и меден дъб.

При нас има голямо разнообразие и от формата на облегалката - може да бъде с хоризонтални или вертикални елементи, като те се различават и по дебелината и ширината на декорациите. Имаме и варианти с цяла облегалка, в която са изрязани различни форми.

Класическите трапезни столове са удобни и практични, тъй като се връзват с всеки интериор, както и с масите в Хоп мебели. Те са лесни за поддръжка, тъй като седалката е тапицирана с жакард. Той се отличава с изключителна здравина и бързо почистване. 

Тапицирани 

За модерна и комфортна трапезария изберете тапицирани столове от Хоп мебели! При нас ще откриете различни модели, с различни тапицерии в различни цветове.

В онлайн магазина на Хоп мебели предлагаме модели, тапицирани с жакард или еко кожа. Можете да избирате различни цветове, за да кореспондират с кухненските шкафове или кухненския ъгъл. При нас ще откриете тапицирани столове в зелено, сиво, кафяво или бежово.

В Хоп мебели можете да избирате между модели с еко кожа и такива с жакард. И двата варианта са с крака от масивна букова дървесина. 

Еко кожата е по-лесна за почистване в сравнение с жакарда. Изглежда луксозно и модерно във всяка трапезария. 

Жакардът е по-издръжлива материя, която също е лесна за поддръжка. В комбинация с буковите крака изглежда семпло и елегантно. 

Материали 

Повечето трапезни столове в Хоп мебели са изработени от масивна букова дървесина. Някои от тях имат елементи от ПДЧ. Комбинацията от двата материала гарантира здравината им. При нас получавате две години гаранция!

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете и трапезни маси от масивна букова дървесина или комбинация от масивен бук и ламинирано ПДЧ, така че да се комбинират лесно с трапезните столове.