Различните модели четирикрилни гардероби са предпочитани за спални, големи детски стаи или ниши за гардероби. Те са стандартен вариант за избор на гардероб, който е с практично разположение и достатъчно място. 

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете различни цветове и размери четирикрилни гардероби. Нашите предложения са на достъпни цени и с различни разпределение и дизайн, така че да подредите бързо и лесно всички вещи, но и помещението да бъде със завършен външен вид. 

Какви четирикрилни гардероби ще откриете в Хоп мебели?

В нашия онлайн магазин можете да откриете голямо разнообразие от четирикрилни гардероби. Ние предлагаме:

 • Модели с надстройка, с които ще използвате цялото налично пространство и на ширина, и на височина. В Хоп мебели ще откриете четирикрилен гардероб с надстройка и с две чекмеджета, който е с удобно разпределение с лостове за закачалки и едно крило с три отделение за сгънати дрехи. В чекмеджета имате място за бельо и чорапи, а надстройките са две двукрили надстройки, всяка с един рафт. В надстройките можете да съхранявате спално бельо, завивки и дрехи, които не са в сезон. Рафтът в надстройките ще ви помогне за разделянето на различните видове багаж. Имаме и модели от серията Аполо, към които може да бъдат добавени надстройки. Този модел също са с удобно разпределение с две крила с лост за закачалки и две крила за сгънати дрехи. Различните варианти и цветове са удобно решение за детската стая, спалнята или антрето. 

 • Модели без надстройка – за по-ниски стаи. Ако височината на таваните във вашия дом не позволява да обзаведете с гардероби с надстройка, то моделите без са чудесен избор. В нашия онлайн магазин можете да откриете различни четирикрилни гардероби, които са без надстройка и височината им е подходяща за по-ниски стаи.

 • Модели с чекмеджета – с тях ще имате удобно отделени дребни вещи, бельо и чорапи. Четирикрилният гардероб с чекмеджета от Хоп мебели е практично решение за всяка стая в дома ни. Предлага се с или без надстройка, с или без огледало. Моделите с чекмеджета са сред най-предпочитаните заради удобното разпределение на различните типове вещи.

 • Модели с огледало, което разширява визуално пространството. Огледалото е не само желано, за да можем удобно да огледаме финалната си визия за деня. Четирикрилните гардероби с огледало визуално разширяват пространството и са чудесни за по-малки помещения.

Размери и разпределение

В Хоп мебели ще откриете стандартни размери четирикрилни гардероби, за които лесно ще намерите място във Вашия дом. Нашите предложения са с ширина 160 см. или 200 см. и дълбочина 52 см. или 57 см. Имаме три варианта за височина – 180 см. или 210 см. без надстройка и 230 см. с надстройка. 

Разпределението също е стандартно – две или три крила с лост за дрехи на закачалка, а останалото – с рафтове за сгънати дрехи. В нашия онлайн магазин имаме и четирикрилен гардероб с чекмеджета, с който да отделите различните неща. 

Материали и цветове

В категорията ще откриете модели изцяло от ламинирано ПДЧ и модели с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ. И двата варианта се отличават със своята устойчивост и лесна поддръжка. 

Ние предлагаме и различни цветове гардероби с четири врати, за да се впишат лесно във всеки интериор. Можете да избирате между:

 • Светъл популярен дървесен цвят дъб сонома, който се отличава със своите сиво-бежови нишки. Това е един от най-предпочитаните цветове за детски стаи, спални, гостни и антрета.

 • Дървесен декор в сиво-бялата гама дъб бланко, който лесно кореспондира с различни цветове интериор и текстил.

 • Класически тъмно кафяв цвят венге.

 • Все по-предпочитана комбинация от топъл дървесен декор дъб вотан и сиво антрацит. 

 • Изчистена и елегантна визия в бял гланц.

 • Модерна комбинация от бял гланц и антрацит гланц.

 • Бял гланц и черен гланц.

 • Бял гланц с акценти в дъб сонома.

 • Графит с корпус и акценти в модерния дъб артизан.

Как да изберем подходящ модел?

Както при избора на всеки гардероб е от особено значение да съобразим височината и ширината на искания от вас модел. За да намалите риска от възникване на проблем с монтажа, обърнете внимание ширината дали е подходяща за вашето помещение. 

Също така измерете и височината на тавана, за да съобразите четирикрилни гардероби с каква височина са подходящи за вашия дом.

При избора на четирикрилен гардероб не забравяйте и съобразяването на цветовете в стаята. Ние предлагаме различни цветове и комбинации, като всички наши модели могат да бъдат съчетани с легло, скрин, нощни шкафчета и други мебели в същия цвят.