Все по-актуални за обзавеждането на спалнята са различните гардероби с плъзгащи врати. Те са предпочитани поради разнообразието от размери и компактното отваряне и затваряне на вратите. 

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете различни размери на достъпни цени. Ние предлагаме модели с или без огледало, с рафтове и лост, в различни размери. Имаме и голямо разнообразие от цветове, за да съчетаете лесно мебелите с интериора. 

Гардеробите с плъзгащи врати са удобни за различните стаи – спалнята, антрето, гостната или детската стая. Особено подходящи са за по-тесни пространства, в които няма достатъчно място за стандартно отваряне на врати на панти. Освен това, те са модерни, с изчистена визия, която е подходяща за всеки дом.

Какви гардероби с плъзгащи врати ще откриете в hop-mebeli.com

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете голямо разнообразие от гардероби с плъзгащи врати. 

Ние предлагаме модели с огледала, които визуално разширяват пространството и дават възможност да се видим непосредствено преди излизане. Стандартно огледалото е на една от двете врати. Можете да избирате между модели с една изцяло огледална врата и една плътна и варианти, в които огледалото не е разположено на цялата врата. 

В категорията ще откриете варианти, които осигуряват бърз и лесен достъп до всяка половина от гардероба. Имаме и предложения с плъзгащи врати и чекмеджета, които помагат за по-лесното подреждане и разпределение на дрехите в гардероба. Ако имате нужда от модел с три плъзгащи врати, можете да разгледате гардероби Алфа, които предлагат над 1500 варианта за спалнята, детската, антрето или гостната.

За по-голямо удобство при използване, гардеробите с плъзгащи врати в Хоп мебели са с механизми за плавно затваряне. Неоспорим плюс в забързаните сутрини и безопасното затваряне на гардероба. 

Предимства 

 • Спестява място – при тези модели не трябва да предвиждате място за отваряне на вратите, както при гардеробите с панти. Това позволява по-лесно подреждане на останалите мебели в стаята, тъй като е необходимо единствено пространство за гардероба и преминаване пред него. Това е и една от причините тези модели да са предпочитани за ниши в коридора, малки спални или детски стаи. 
   

 • Избор от цветове – предлагаме тъмни и светли варианти, които да съчетаете лесно с останалата част от интериора. 

В Хоп мебели ще откриете гардероби с плъзгащи врати в светли дървесни декори – дъб бланко, дъб сонома, дъб бял крафт и комбинация от дъб бланко и дъб норте. 

За почитателите на изчистената визия предлагаме модели изцяло в бяло, а за по-модерен интериор – комбинация от бял гланц и антрацит гланц. Ако харесвате класически контрастни цветове, можете да изберете и цвят венге. 

Имаме и модерни предложения в дървесен декор дъб артизан и сиво. Тази цветова комбинация е особено популярна в интериорния дизайн, като съчетава в себе си неутрален сив цвят, който се съчетава лесно с други цветове и топли дървесни нюанси, които носят уют в дома.

 • Модерна и елегантна визия – изчистени прави линии без излишни орнаменти. Гардеробите с плъзгащи врати се отличават със своя елегантен дизайн, в който няма нищо излишно, но в същото време е модерен и актуален. Тези модели се предлагат изцяло в един цвят или в комбинация от най-много два цвята, така че да допълват интериора, но да не бъдат излишен акцент в обзавеждането. 
   

 • По-лесно подреждане и съхранение – с чекмеджета, рафтове и лостове. Хоп мебели предлага гардероби с плъзгащи врати за по-удобно подреждане и съхранение на дрехи, спално бельо и завивки. Нашите предложения осигуряват място за всичко и предлагат разнообразие от лостове за къси и дълги дрехи, рафтове и ниши за обемни неща, както и място за сгънати дрехи. 
   

 • Практично оползотворяване на пространството – гардеробите с плъзгащи врати дават възможност да използвате всеки сантиметър свободно пространство. Този модел гардероби са по-високи от стандартните гардероби с панти и без надстройка. Така, с тях използвате мястото не само на ширина, но и на височина. Гардеробите с плъзгащи врати са чудесни и за ниши в коридора, предназначени за вграждане на гардероб. Избирайки подходящ модел, можете да запълните цялото пространство в нишата.

 • Устойчив и лесен за поддръжка материал – предлагаме модели от ламинирано ПДЧ. То се отличава със своята здравина, разнообразие от цветове и лесно почистване.

Разпределение

Удобното разпределение на гардероба е ключът към добре подредения и организиран дом. 

Най-често гардеробите с плъзгащи врати са разделени на две части – едната половина разполага с лост за закачалки и рафт, а другата половина с три или четири големи рафта за сгънати дрехи. Това разпределение предоставя достатъчно място за ризи, сака, якета и жилетки на закачалки, спално бельо и завивки, подредени на рафта под лоста и сгънати дрехи на останалите рафтове.

В Хоп мебели можете да откриете и модели с чекмеджета в гардероба. Това разпределение има своите разновидности в зависимост от ширината. Имаме варианти с две или три чекмеджета. Този модел разполага с два лоста за закачалки – за къси и дълги дрехи, допълнителни големи рафтове за обемни завивки и вещи, както и три или четири рафта за сгънати дрехи.

За почитателите на класическото разпределение в Хоп мебели предлагаме гардероби с плъзгащи врати с четири чекмеджета. Разпределението е на две половини – едната с лост, а другата с рафтове. В чекмеджетата има място за бельо и дребни вещи, а на рафтовете и лоста можете да подредите дрехи, спално бельо и кърпи.

Размери

В Хоп мебели ще откриете гардероби с плъзгащи врати в стандартни размери, което ги прави лесни и удобни за монтаж. Височината е между 200 см. и 225 см., а дълбочината е около 60 см. Имате избор от различни ширини – 118 см., 180 см., 200 см., 230 см., 270 см.