Когато обзавеждаме дома си, изборът на кухненски шкафове е най-труден. В кухнята винаги е необходимо още и още място. Но едновременно с това трябва да предвидим къде ще бъдат и основните домакински уреди. Кухненските шкафове трябва да бъдат не само здрави, красиви и функционални, но и в различни размери.

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете горни и долни кухненски шкафове в голямо разнообразие от размери, цветове, стилове и функции. Ние предлагаме над 1000 шкафа за малки и за големи кухни на достъпни цени!

А ако искате професионален проект на кухня, можете да се доверите на нашите проектанти във физическите ни магазини. Те ще ви съдействат за функционално и удобно подреждане на модулите, както и за съчетаване на цветовете на горния и долния ред, кухненския плот и гърба.

Горни кухненски шкафове

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете различни кухненски шкафове за горен ред. Горните кухненски шкафове могат да бъдат:

  • С една врата и рафт, когато са с височина 72 см. или с една врата и два рафта, когато височината на горния ред е 92 см.;
  • С две врати и рафт при височина 72 см. или с две врати и два рафта при височина 92 см.;
  • С ширина 30 см., 40 см., 50 см., 60 см. и 80 см.;
  • Ъглови – за свързването на две дължини на ъглова кухня;
  • С витрини или плътни врати;
  • Надстройки – за усвояване на празното пространство над горния ред. Този вид горни шкафове могат да бъде с ширина 30 см., 40 см., 50 см., 60 см., 80 см. или ъглов. Можете да избирате и различна дълбочина – 32 см. (на една линия с горния ред) или 57 см. (наравно с долния ред).
  • Етажерки – заоблени или обикновени с ширина 15 см. или 20 см.

С горни кухненски шкафове от Хоп мебели бързо и лесно ще организирате мястото в кухнята, ще приберете всички домакински уреди, подправки, чаши и кухненски принадлежности.

Долни кухненски шкафове

За всяка домакиня долните кухненски шкафове за от значение, тъй като в тях се прибират най-използваните съдове и домакински принадлежности. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете голямо разнообразие от долни кухненски шкафове в различни цветове. Нашите предложения са с крачета, за да можете да нивелирате шкафовете според помещението

С най-малки размери са долните шкафове за бутилки (бутилиери) и етажерките. Те са с ширина 15 см., 20 см. или 30 см. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете също и долни шкафове с чекмеджета, с една врата и рафт, с две врати и рафт, с врата и чекмедже или с две врати и чекмедже. Можете да избирате различна ширина – 30 см., 40 см., 50 см., 60 см., 80 см. и дори 100 см.

Към категория долни кухненски шкафове са и високите колонни шкафове. Те са с ширина 60 см. и много функционални. При нас ще откриете различни по височина предложения, тъй като горният ред на кухнята може да бъде 72 см. или 92 см. Колонните шкафове могат да бъдат с две врати - за вграждане на хладилник, с една врата и чекмеджета с място за микровълнова печка и фурна, с една врата с рафт и две чекмеджета с място за вграждане на печка. В този модел шкафове има място за всичко – домакински уреди, сервизи, различни принадлежности или сухи храни.

Помислили сме и за по-големите кухни, в които шкафовете са подредени на ъгъл. За долния ред има два варианта на ъглов шкаф – с глуха част и една врата или с чупещо се рамо и рафт. Който и от двата вида да изберете, ще успеете да усвоите пространството и да го използвате ползотворно.

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете голямо разнообразие от различни долни шкафове, които са функционални и с модерен външен вид. С нашите предложения всичко в кухнята ще си има място – бутилките, сервизите за хранене, приборите и съдовете за готвене.

Шкафове за печка

Ние ценим добре изглеждащите и подредени кухни. Затова предлагаме много и различни шкафове за вграждане на печка. Във всяка кухня е предвиден такъв шкаф, който освен място за уреда, разполага и с чекмедже, в което можете да съхранявате тави, тигани или документи за кухненските уреди.

Ние предлагаме както шкафове за вграждане на обикновена печка, така и шкафове за печка тип „Раховец“ с две врати.

Шкафове за абсорбатор

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете различни шкафове за абсорбатор. Ние предлагаме шкафове за свободностоящ абсорбатор, които са с една врата. Имаме и шкафове за телескопичен абсорбатор, които са с две врати. Повечето модулни системи за кухня предлагат подходящи шкафове за абсорбатор както при височина на горния ред от 72 см., така и при височина 92 см. Стандартно, тези шкафове за с по-малка височина.

Материали

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете кухненски шкафове, изработени от ламинирано ПДЧ, МДФ или комбинация между двата материала. Ние предлагаме модули за кухня изцяло от ламинирано ПДЧ и с лице от МДФ и корпус от ПДЧ.

Разбира се, всеки от двата варианта си има своите предимства и разновидности. Кухните от ламинирано ПДЧ са по-бюджетен вариант и с по-голямо разнообразие от цветове и дървесни фурнири. Поддържат се лесно и се предлагат в гланц, дървесен декор или комбинация от двете.

Кухненските шкафове с корпус от ламинирано ПДЧ и лице от МДФ са с по-здрави вратички, които са и най-използвани. При нас ще откриете кухни от обикновен МДФ или от боядисан МДФ, който предлага елегантна визия за кухнята.

Цветове

Погрижили сме се да има цветове за всеки вкус и всеки интериор. В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете голямо разнообразие от цветове на корпуса и лицето на кухнята.

Ние предлагаме кухненски шкафове в различни стилове и цветове. При нас можете да откриете модули за кухни в провансалски стил, винтидж кухни, с по-модерен изглед или в светли и неутрални тонове.

В нашия онлайн магазин ще откриете кухненски шкафове в сиво, графит гланц, бежов гланц, зелен гланц, светло син МДФ, аквамарин, сиво-пепеляв цвят глина, бяло, оранжево, лавандула, лилав гланц, нефритено зелено, червено. Имаме и голямо разнообразие от дървесни декори – дъб сонома, колониален дъб, златен дъб, дъб крафт бял, артууд и орех.

В Хоп мебели можете бързо и лесно да комбинирате подходящите цветове и дървесни декори за горни и долни кухненски шкафове, като разгледате голямото ни разнообразие от категории и комплекти за кухни!