В трапезарията прекарваме едни от най-хубавите си моменти с близките - вечери с приятели, семейни празници или просто неделен обяд. Затова знаем колко е важна трапезната маса! Тя трябва да бъде достатъчно голяма за всички поводи, да се връзва с кухнята и кухненските шкафове, както и да бъде компактна! 

В онлайн магазина на Хоп мебели предлагаме различни трапезни маси - квадратни, правоъгълни, кръгли и елипсовидни. Имаме голямо разнообразие от цветове, размери и начини за разтягане. При нас ще откриете над 40 модела бюджетни модели, които можете да съчетаете с нашите столове, кухненски ъгли и шкафове за кухня.

Какви размери предлагаме? 

Ние предлагаме трапезни маси за по-малки и по-големи трапезарии. В тесните пространства малките и компактни маси са чудесен избор, а за големите трапезарии имаме наистина големи модели!

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете:

 • модели с диаметър 80 см., 90 см., 100 см., 110 см. и 120 см.
   

 • модели с размер 70/70 см., 70/110, 80/120, 90/90 см., 90/140 см., 90/160 см., 100/160 см.

Разтегателни или не?

За всички нас е важно мебелите да са функционални. Ние предлагаме разтегателни маси, които освен компактни са и удобни, когато имаме гости. Имаме и такива, които не се разтягат за по-малки жилища или за вилата.

В нашия онлайн магазин ще откриете трапезни маси с различен начин на разтягане. Имаме модели, на които се издърпват двете страни и допълнително поставяте парче към масата. Предлагаме и разтягане с издърпване на двете страни и изваждане на допълнителното парче чрез механизъм. Имаме и модели с разтягане тип "книга", която спестява много място, когато е сгъната, но когато се разгъне е подходяща за много хора и гости.

Различни форми, крака и цветове 

Когато има голямо разнообразие от цветове на кухненски шкафове и столове, трябва да има и различни цветове и форми трапезни маси. 

В онлайн магазина на Хоп мебели предлагаме елипсовидни, кръгли и квадратни маси, както и правоъгълни модели.

Можете да избирате и от различни цветове:

 • натурален цвят

 • венге

 • орех

 • череша

 • сонома

 • дъб бланко

 • дъб вотан

 • комбинация от дървесен декор и сиво

 • дъб крафт бял 
   

Освен във формата, ние предлагаме и разнообразие в краката. При нас можете да откриете трапезни маси с един прав крак, с един крак с извивки, с четири крака, които може да са прави или извити. Имаме и модели с дебели крака с декорация по тях!

Материали

Трапезната маса освен красива и да се съчетава с интериора, трябва да бъде и здрава.

Ние предлагаме модели от масивна букова дървесина, които се отличават със своята здравина.

При нас можете да откриете и маси от ламинирано ПДЧ, което позволява голям избор от декори, но също се отличава с издържливост. 

Имаме и модели, които комбинират в себе си двата материала - краката са от масивно дърво, а плотът е от ПДЧ.