Модулните кухни в ХОП Мебели ще ви изненадат приятно с възможността да обновите кухнята си като интериорен дизайнер, на достъпна цена. При нас ще откриете 15+ модулни системи в 150+ цветови опции за съчетание и 1500+ кухненски шкафа.

Можете да поръчате лесно и бързо в сайта  конкретна модулна кухня или отделни шкафове от серия, така че да паснат на вашето помещение. 

Разполагаме с огромен избор от размери и видове модули като - острови, надстройки, за да усвоите площта до тавана, колонни шкафове за вграждане на хладилник и фурна, специални модули за бутилки и подправки, заоблени и витринни шкафове, класически дизайни или модерни без дръжки - със скрито отваряне и какво ли още не. Предлагаме и голямо разнообразие от ъглови и прави модели.

Съвети при поръчка

Ако се затруднявате в избора, можете да се свържете с нас по телефона. Или да уговорите лична среща с проектантите ни в някой от магазините ни, за да помогне в избора и конфигурирането на вашата мечтана кухня. Внушителен като изложбени мостри е нашият кухненски център в Божурище. Но сте добре дошли и в другите ни магазини, ако са по-удобни като локация: София - ж.к. Люлин и ж.к. Дружба, гр. Нови Искър или гр. Дупница. Предварителната уговорка е важна, за да сте сигурни, че проектантите ще са свободни в часа, в който ще дойдете. Проектът, който ще създадем е безплатен за вас. Не забравяйте и предварително да измерите помещението в милиметри. И да отбележите къде ще бъде мивката, изводи за ток, вградени или свободностоящи уреди ще има. Разгледайте предварително модулните кухни в сайта, за да решите кой дизайн отговаря на предпочитанията ви.

Модели модулни системи 

Стараем се да увеличаваме непрестанно разнообразието от модулни системи, актуални към последните тенденции в интериора.

Ако предпочитате модерните дизайни - модулна система Софи ще ви впечатли с ефектните съвременни цветове и изчистен дизайн шкафове, без дръжки със скрито отваряне. Модерните дизайни на моделите Адел и Марта Лукс дават огромни възможности за различни цветови комбинации. Модерни и ефектни са и системите Престиж, Шарлота, Бианка. Непреходните дизайни, съчетаващи най-новите тенденции и класическата елегантност, се балансират красиво в модулни системи Доминика и Марго.

Ако предпочитате ретро очарованието със съвременен щрих - модулни колекции Валенсия, Оля и Прованс ще ви пленят. С опции за надстройки, за да усвоите площта до тавана. Заоблени шкафове, за да завършите кухнята по ефектен начин. Избор от неутрални, дървесни и смели цветове. Заслужава си да ги разгледате. 

Това е и огромното предимство на кухните в Хоп Мебели. Избор от цветове, материали, размери и дизайни - средиземноморски, винтидж, индустриални, ретро, провансалски, модернистични, скандинавски! Модулните системи в Хоп мебели ще ви дадат възможност да получите кухнята мечта на достъпна цена. Поръчайте я в сайта или физическите ни магазини, ще я доставим безплатно до вашия адрес.