За всяка дама мястото за гримове, аксесоари за коса, бижута и козметика никога не е достатъчно. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете удобни тоалетки на достъпни цени. Ние предлагаме много варианти в различни цветове и с различно разположение, така че да са подходящи и функционални за всеки дом.

Тоалетките за грим са чудесно допълнение към спалнята или за стаята на тийнейджърките. С нашите предложения бързо и лесно ще подредите всички дамски дребни вещи на едно място. 

Какви тоалетки предлагаме от Хоп мебели

В Хоп мебели ще откриете различни модели, с различно разпределение и функции. Независимо дали предпочитате повече чекмеджета или сте почитатели на класическите и елегантни варианти, ние предлагаме тоалетки за всеки вкус и стил. Освен за подреждане на козметика, гримове, бижута и аксесоари, те са идеални и като място за грим и прическа. 

  • Модели с табуретка – удобни и практични за малки стаи и помещения. Те са с компактни размери и представляват маса с табуретка, която може удобно да се използва като тоалетка. На нея има място за кутии с бижута и органайзери с козметика и гримове. За нея можете да използвате както някое от нашите огледала за стена, така и малко огледало на стойка.

  • Класически модел – с врати, чекмеджета и капак с огледало. Под огледалото има рафт с достатъчно място за най-често използваните продукти и всичко необходимо за ежедневната грижа. В шкафовете можете да сложите преси за коса, големи палитри гримове, продукти и уреди, които използвате по-рядко. Чекмеджетата са чудесни за съхранението на козметика, памучни тампони за почистване на лице, гримове, лакове за нокти, аксесоари за коса или дребни уреди за красота.

  • Тоалетка-скрин – гримове, аксесоари, бижута и дрехи на едно място. Представлява скрин с чекмеджета и капак с огледало. Когато вдигнете огледалото получавате тоалетка. В чекмеджетата можете удобно да подредите бельо, чорапи и други дрехи, както и козметика. Това е компактно и удобно решение за стаи и домове, в които няма място едновременно и за тоалетка, и за скрин.

  • Огледала – само с едно огледало на стената и скрин под него можете да си обособите удобно място за гримове, козметика и време за себе си. Имаме различни размери огледала според необходимото пространство.

Размери и цветове

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете различни размери и цветове тоалетки. С най-малки и компактни размери са моделите с табуретка. Те са с ширина 76 см., а табуретката се побира отдолу и не заема излишно място. 

Моделите със скрин също са с малка ширина – 80 см., която лесно се побира и в по-малки помещения. Този вариант също е удобен и компактен.. 

Най-голяма е класическата тоалетка с две врати, чекмеджета и рафт. Тя е с ширина 122 см. и е чудесна за по-големи помещения. 

Предлагаме варианти в различни цветове, за да могат лесно да се съчетаят с останалите мебели в дома ви. При нас ще откриете модели в дъб сонома, венге, дъб бланко, бяло мат, бял гланц, дъб вотан и антрацит, бял гланц и антрацит гланц.

Материали

При нас можете да избирате тоалетки, които са изработени изцяло от ламинирано ПДЧ, което изглежда добре, лесно е за почистване и се отличава със своята издръжливост. Имаме и модели в комбинация от ламинирано ПДЧ и МДФ, което ги прави по-издръжливи.