Мястото и пространството в гардероба са от значение, когато искаме домът ни да е подреден, а всички необходими неща да са ни на една ръка разстояние. Понякога, обаче, мястото в гардероба не е достатъчно и на помощ идват надстройките за гардероби. 

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете голямо разнообразие от надстройки на достъпни цени. Можете да избирате различни цветове, в зависимост от цвета на вашия гардероб. 

Какви надстройки ще откриете при нас

В Hop-mebeli.com ще откриете подходящите надстройки, които предлагаме в нашия магазин. 

Ние предлагаме модели:

 • С една врата – за еднокрилните гардероби от серията Аполо. Еднокрилната надстройка разполага с една врата. Предлага се в шест различни цвята, за да можете да я комбинирате с гардероб с една врата. Този модел ще  откриете в дъб сонома, дъб бланко, венге, дъб вотан и антрацит, бял гланц, бял гланц и антрацит гланц.
   

 • С две врати – подходящи за модулните гардероби с четири или шест врати. Те са част и от надстройките за модулните гардероби с пет врати. Разполага с един рафт, който може да раздели дрехите, спалното бельо и чаршафите, които ще съхранявате в нея. С тях можете да допълните гардеробите с две врати в сонома или венге. 
   

 • С три врати – за гардеробите с три и пет врати. Трикрилните надстройки разполагат с един рафт. Надстройката от серията Аполо, която е подходяща за гардеробите Аполо 2 и Аполо 3 е с плавно затваряне и се предлага в шест цвята, също като еднокрилата. Имаме и модел с три крила в дъб сонома, която е подходяща за гардероб с три врати 3Д 2Ш. Тя е разделена на две части, като две крила са с един цял рафт, а едно крило е отделно с по-малък рафт.

Цветове и размери

Всички надстройки, които ще откриете в нашия онлайн магазин, са съобразени по цвят и размер с гардеробите, които предлагаме. 

Надстройките с две врати в сонома и венге са с размери 80/52/50 см. (ширина/дълбочина/височина) и са подходящи за гардеробите 2Д в сонома и венге, както и с тези с две врати и две чекмеджета в сонома. От същата серия изцяло в сонома предлагаме надстройка с три крила, която е с ширина 120 см. и дълбочина и височина съответно 52 см. и 50 см. 

Надстройките от серията Аполо се предлагат в шест различни цвята и комбинации:

 • дъб сонома

 • дъб бланко

 • венге

 • дъб вотан и антрацит

 • бял гланц

 • бял гланц и антрацит гланц.

В същите шест цвята се предлагат еднокрилния гардероб Аполо 7 и трикрилните Аполо 2 и Аполо 3. 

Размерите на надстройката с една врата са ширина 40 см., дълбочина 52 см. и височина 50 см. Трикрилната надстройка е със същите дълбочина и височина и ширина 120 см. 

Материали

Когато става въпрос за съхранение на дрехи, спално бельо, завивки и възглавници, надстройките трябва да бъдат от устойчив материал. 

Освен красиви, моделите от Хоп мебели се отличават със своята достъпна цена и издръжливост. 

Нашите предложения са изработени изцяло от ламинирано ПДЧ, което се отличава с голямо разнообразие от декори и цветове, лесно почистване и поддръжка, както и здравина и устойчивост.

Как да изберем надстройка

При избора на надстройки трябва да обърнем внимание на размерите и цветовете. За улеснение на нашите клиенти в онлайн магазина на Хоп мебели сме посочили гардеробите и надстройките, които се съчетават. 

Надстройката и гардеробът трябва да бъдат с еднаква ширина и дълбочина, за да няма разминаване, което да доведе до незавършен вид на конфигурацията. Освен това, трябва да бъдат и в еднакви цветове. 

При избора обърнете внимание и каква ще бъде крайната височина на двата модула заедно. Ако таваните във вашия дом са по-ниски, височината може да се окаже проблем, ако не бъде съобразена.