В спалнята всички ние намираме комфорт, уют и място за почивка. Нощното шкафче е не само неизменна част от обзавеждането за спалня, но е и част навиците на всички нас. Няма по-удобно място за книги, зарядни, телефон или козметика. 

В онлайн магазина на Хоп мебели можете да откриете нощни шкафчета с различно разпределение и функционалности. Можете да избирате различни размери, които да паснат изцяло на интериора. Ние предлагаме високи, модели с ниша и чекмедже, модели с две чекмеджета, с врата и чекмедже или само с рафтове. 

Какъв модел да изберете

Когато обзавеждаме спалнята, малките детайли са от особена важност за завършения ѝ и уютен вид. Не особено малък, но важен детайл са и нощните шкафчета, които трябва да се вписват в останалия интериор. Те трябва да кореспондират по стил и цвят с леглото, гардероба и скрина в спалнята или детската стая.

Ако обичате всичко да е прибрано и на една ръка разстояние, то за вас са нощните шкафчета с две чекмеджета. В тях можете да съберете всички най-важни неща, но и същевременно да имате бърз достъп до тях.

Ако нямате много неща за в чекмедже, то може да изберете модел само с едно чекмедже и с ниша. 

Ние предлагаме и по-високи нощни шкафчета с врата и чекмедже. Този модел е част от модулна система Лео с по-високи легла, за да можете да го съчетаете с легло

Какви цветове предлагаме

Ние се стараем всички наши предложения да се връзват по цвят. В нашия онлайн магазин ще откриете нощни шкафчета в различни цветове, така че лесно да се съчетават с леглата и гардеробите в нашия сайт. 

Независимо какъв цвят легло ще изберете от Хоп мебели, можете да откриете подходящ цвят нощно шкафче за него.

В Хоп мебели ще откриете модели в:

  • Дъб сонома - популярен цвят, който лесно се съчетава с всеки интериор, но най-добре кореспондира със сиво и бежово. 

  • Дъб бланко - светъл цвят в бяло-сивата гама, който е чудесен за детската стая, гостната и спалнята. Предлагаме голямо разнообразие от легла, гардероби и скринове в същия цвят, за да можете да обзаведете цялата стая!

  • Венге амбър - вечната класика в тъмно кафяво. Този цвят е подходящ за всяка стая и лесно се съчетава с други мебели в същия цвят или в цвят дъб сонома.

  • Дъб вотан и антрацит - една от модерните в момента комбинации за обзавеждане. Дървесните нишки на дървесния цвят чудесно се допълват от сивото. В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете много предложения в тази цветова комбинация.

  • Бял гланц - изчистено и елегантно решение за спалнята, детската стая или гостната. Белият цвят визуално разширява пространствата и е страхотен избор за по-малки стаи. 

  • Бял гланц и антрацит гланц - модерна и елегантна комбинация от бяло и сиво, която кореспондира с всякакъв цвят стени и интериор.

  • Бор водевил - дървесен декор в бяло, който седи стилно във всеки дом. Предлагаме две модулни системи в този цвят и можете да изберете обзавеждане за целия дом.

Важно при избора на нощно шкафче

Както при избора на останалата част от обзавеждането, за нощното шкафче също трябва да внимаваме. Освен че трябва да се съобразите с цвета на останалите мебели, препоръчваме да съобразите и размера. Нощните шкафчета са с различна височина и ширина, така че да бъде подходящо за по-тесни или по-широки пространства. 

Когато избирате нощни шкафчета от Хоп мебели трябва да имате предвид, че в спалните комплекти не се продават отделно. Ако има такава възможност, ще откриете вариант да допълните комплекта.