Фотьойлите са любимо място на всеки в края на деня. С дистанционно или книга в ръка, всички ние обичаме да релаксираме на фотьойла в спалнята или всекидневната. 

В Хоп мебели можете да откриете модели за дома и офиса, за детската стая, всекидневната, стаята за гости или спалнята. Ние предлагаме фотьойли с функция сън, както и такива в комбинация с дивани за цялостната визия на всекидневната.

При нас можете да откриете разнообразие от цветове, стилове, модели и функции. 

Разтегателни фотьойли

Ние предлагаме единични фотьойли със спална площ. Бързо и лесно той може да се превърне в легло

Те са чудесен избор за детската стая или стаята за гости. Спалната площ може за бъде 80/197 см., 90/190 см. или 90/197 см. Това прави разтегателните фотьойли едни от най-предпочитаните.

Механизмът е лесен за всеки - за родителите, за децата и дори за възрастните членове на семейството. Повечето модели се превръщат в легло с едно издърпване.

Място за багаж

Освен удобни, мебелите трябва да бъдат и функционални. Затова освен със спална площ, фотьойлите в Хоп мебели имат и място за багаж.

Със сигурност никой от нас не харесва разхвърляни завивки и вещи след гостуването на близки и приятели. Затова под седалката можете да приберете спално бельо или друг багаж.

Мястото за съхранение е удобство и за гостите, които ще се чувстват комфортно, когато знаят, че всичко необходимо е на една ръка разстояние!

Модели за всеки дом или офис

В онлайн магазина на Хоп мебели ще откриете фотьойли, които са подходящи за всеки дом или офис. Ние предлагаме елегантни модели с извити подлакътници за офиса или всекидневната. Те могат да се комбинират и с холен ъгъл или диван. 

Ние предлагаме и компактни модели с изчистен дизайн и прави форми за офиса, детската стая или гостната. Можете да избирате и между различни цветове. В Хоп мебели имаме вариации в бежово, сиво, петролено синьо и оранжево. 

Светлите и неутрални цветове като бежово и сиво са чудесни и за дома, и за офиса. Те лесно кореспондират с по-тъмни и по-светли интериори и чудесно се връзват с различните дървесни декори. Петролено синьото и оранжевото могат да бъдат чудесен цветен акцент във всяко помещение!